OuderenKamp

Ben je te oud voor het Jongerenkamp en wil je wel weer mee met de JWG? Dan kun je mee op OK! Je hebt de grote verantwoordelijkheid om met ruim 30 deelnemers het leven van de kampleiding flink zwaar te maken. Tussen deze drukke bezigheid door zul je heel veel leren over sterrenkunde en vooral een hoop lol hebben. We zullen ook wat serieuzer bezig zijn en dus worden er praatjes gehouden over allerlei sterrenkundige onderwerpen. Daarnaast zullen we ook praktisch aan de gang gaan met sterrenkunde. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf foto┬┤s te maken en af te drukken.

Uiteraard zal elke deelnemer ook dit jaar weer samen met een paar andere slachtoffers en iemand van de leiding ergens in het Brabantse oerwoud gedropt worden om zelf terug te komen bij de kampeerboerderij. Als je dat gelukt is, is er nog een excursie en kun je nog een boel aan sport en (soms erg creatieve) spelletjes doen.

Tijdens kamp ontstaan er elk jaar weer een hoop nieuwe vriendschappen.

OK is bedoeld voor iedereen van 13 tot en met 18 jaar. Het kamp wordt gehouden in een karakteristieke kampeerboerderij te Ommel, Noord-Brabant.

Data: Zondag 23 juli tot en met vrijdag 4 augustus 2017.
Prijs: De kampprijs wordt later bekend gemaakt, deze zal rond de 370,- euro voor leden van de JWG en 389,- euro voor niet-leden (die daarna automatisch lid worden van de JWG) bedragen.

Download onderstaand formulier, vul het in en stuur het op om je aan te melden voor het kamp:

aanmeldingsformulier.pdf
aanmeldingsformulier.docx

Contactpersoon:
Joran Angevaare
Carolina MacGillavrylaan 2556A
1098 XK Amsterdam
Tel. (06) 499 78 083
jwg-ok@sterrenkunde.nl