Mega Combi Kamp

CC: https://www.kampeerclub.nl/terrein/kampeerterrein-het-groene-hart

Van 31 mei tot en met 2 juni gaan wij naar Hazerswoude samen met zes andere verenigingen. Deze verenigingen zijn allemaal te omschrijven als de JWG, maar dan voor…

  • NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie): de JWG maar dan voor biologie en ecologie.
  • JNM (Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie): ook de JWG voor biologie en ecologie.
  • WoesteLand (jongerenafdeling van het Instituut voor Natuureducatie (IVN)) : de JWG maar dan voor natuurbeheer (voor de boswachter of de biologische boer, bijvoorbeeld).
  • LVGA (Landelijke Vereniging voor Geologische Activiteiten): de JWG maar dan voor aardwetenschappen.
  • NTKC Jeugdsectie (Nederlandse Toeristen Kampeer Club): de JWG maar dan voor natuurkamperen. Het terrein waar we heen gaan is van de NTKC!
  • Als laatste hebben we natuurlijk onszelf, de JWG!

Samen met deze verenigingen hebben wij allerlei leuke activiteiten voorbereid, waarbij je zelf mag kiezen aan welke je wel en niet deelneemt.

Voor vragen kun je contact opnemen met Wout.

De kampprijs voor het weekend is €30 tot €35 voor leden. Voor niet-leden is dit €21 extra, daarna ben je automatisch lid voor de rest van het jaar. Als je je eigen eten regelt gaat er €11 van de kampprijs af.

Let op: dit kamp is alleen voor 16 jaar of ouder.

We hebben een grote slaaptent geregeld, maar niet iedereen past of wil daarin. Daarom inventariseren we of je een eigen tent meeneemt.

De JWG sluit GEEN ziektekostenverzekering af voor de duur van het kamp. We gaan ervan uit dat iedereen reeds goed verzekerd is. Controleer dit even.

N.B. Het niet betalen van het geld houdt geen afmelding in. Bij annulering van deelname tot anderhalve maand voor de start van het kamp wordt er €10 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering van deelname tussen anderhalve maand en anderhalve week voor het kamp wordt de helft van de kampprijs in rekening gebracht. Bij annulering van deelname binnen anderhalve week voor de start van het kamp wordt de volledige kampprijs in rekening gebracht.

Tijdens het kamp worden filmpjes en foto’s gemaakt. Deze mogen door de JWG gebruikt worden voor plaatsing op de JWG fotogallery en ook voor plaatsing in de Universum en voor promotiedoeleinden. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vragen wij u dit schriftelijk aan ons te melden.

Privacyverklaring