Læika (Leiden kamp)

Let op dat je lid moet zijn van de JWG om mee op kamp te mogen. Je kunt je hier aanmelden als lid van de JWG. Je hoeft niet te wachten op bevestiging van je lidmaatschap, je kunt je direct na het aanmelden opgeven voor kamp. We controleren voor kamp ook nog een keer of iedereen lid is van de JWG.

Met dit online formulier kan je je aanmelden voor Læika. Dit Læika is een afdeligskamp bedoeld voor de leden van afdeling leiden. Het kamp is bedoeld voor kinderen van 7 – 14 jaar oud. Ben jij te oud of woon jij te ver weg. Dan zul je op een wachtlijst geplaats worden. Zie meer info hierover bij de overige belangrijke informatie.

De kampprijs zal tussen de 55 – 75 euro zijn

Datum: 13 – 15 december 2024
Locatie: Scouting Scojesa (Sportdreef 6, 2171 KM Sassenheim)

Aanmeldingen worden handmatig verwerkt door een vrijwilliger. Houd er rekening mee dat dit even kan duren. Je ontvangt een paar weken voor kamp de laatste informatie.

Overige belangrijke informatie

Als je bij aanvang van het kamp ouder dan 14 jaar bent word je automatisch op de wachtlijst geplaatst. Houd hier rekening mee! Ook hebben wij een wachtlijst gebaseerd op afstand. Woon je buiten de volgende postcodes dan wordt je automatisch op de wachtlijst geplaats (bij grensgevallen kan het zijn dat we je alsnog meteen toelaten, we streven erna binnen twee weken van aanmelding hier uitspraak over te doen.)

De postcodes die sowieso worden toegelaten zijn de postcodes die beginnen met de cijfers 22 tot en met 33.

Gevonden voorwerpen worden aan het eind van het kamp 3 maanden bewaard
Het niet overmaken van het geld houdt nog geen afmelding in.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze contactpersoon:
Lode (lode.z.m.g@gmail.com)

Op dit e-mailadres zul je onder andere praktische informatie over het kamp ontvangen.
Tijdens het kamp moet er iemand bereikbaar zijn voor de leiding. Indien wij in noodgevallen niemand kunnen bereiken op het eerste adres, zullen wij de contactpersoon in noodgevallen proberen.
Graag weten we waar de deelnemer verzekerd is voor de ziektekosten. Mochten we tijdens kamp met de deelnemer naar een zorgverlener moeten, dan kunnen we deze informatie doorgeven.
Indien niet van toepassing “n.v.t.” invullen. Denk hierbij aan medicijnen en allergieën, maar bijvoorbeeld ook een fysieke beperking of autisme.
Indien niet van toepassing “n.v.t.” invullen. Wij houden hier in principe (zonder tegenbericht) rekening mee. Denk aan: vegetariër, veganist, halal, gluten, lactose, etc.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als u zich laat inschrijft, loopt u daarom het risico dat u op de wachtlijst komt te staan. Het kamp is voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Iedereen ouder dan 14 jaar komt ook op de wachtlijst te staan.

De JWG sluit GEEN ziektekosten verzekering af voor de duur van het kamp. We gaan ervan uit dat iedereen reeds goed verzekerd is. Controleer dit even.

N.B. Het niet betalen van het geld houdt geen afmelding in. Bij annulering van deelname tot 3 maanden voor de start van het kamp wordt er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering van deelname tussen 3 maanden en 2 weken voor het kamp wordt de helft van de kampprijs in rekening gebracht. Bij annulering van deelname binnen 2 weken voor de start van het kamp wordt de volledige kampprijs in rekening gebracht.

Tijdens het kamp worden filmpjes en foto’s gemaakt. Deze mogen door de JWG gebruikt worden voor plaatsing op de JWG fotogallery en ook voor plaatsing in de Universum en voor promotiedoeleinden. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vragen wij u dit schriftelijk aan ons te melden.