Korting op kampprijs

Voor gezinnen met een laag inkomen biedt de JWG korting op de kampprijs. Deze korting is aan te vragen als u kunt aantonen dat u minder te besteden hebt, bijvoorbeeld door middel van een Ooievaarspas, U-pas, Stadspas of iets vergelijkbaars.

Het gaat hier om een korting van 40% op de kampprijs (exclusief eventuele lidmaatschapskosten). Deze korting geldt per deelnemer die u aanmeldt.

Let op dat we in principe voor 2 deelnemers per kamp deze korting kunnen aanbieden. Indien er meer aanspraak op wordt gemaakt kan het helaas zijn dat we u de korting niet zullen kunnen aanbieden.

U kunt uw aanvraag indienen via de mail van de contactpersoon van het desbetreffende kamp, of contact opnemen met de kampgroep van de JWG (kampgroep-list@sterrenkunde.nl). Indien u contact opneemt met de contactpersoon, zal deze uw aanvraag delen met de kampgroep. De kampgroep zal uw aanvraag verder in behandeling zal nemen.  Let op, meld u ook aan voor het kamp via het reguliere aanmeldformulier.

Als uw aanvraag voor korting niet wordt goedgekeurd heeft u vanaf dat moment 7 dagen de tijd om u alsnog af te melden voor het kamp. Meld u zich niet binnen 7 dagen af, dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.