Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

ok [14-04-2019 12:33]
rafael
ok [24-05-2020 13:32] (huidige)
joran [Informatie rondom het coronavirus]
Regel 1: Regel 1:
 ===== Sterrenkundezomerkamp (13-18 jaar)===== ===== Sterrenkundezomerkamp (13-18 jaar)=====
 +//Zie hieronder meer informatie over het kamp, vanwege de vele vragen over COVID-19 volgt dit als eerst.//
 +====Informatie rondom het coronavirus====
  
-Wil je deze zomer met vrienden relaxen in het gras, alles leren over zwaartekrachtsgolven en zwarte gaten, raketten bouwen of 's nachts met een telescoop aan de slag gaan? Dan is dit sterrekundezomerkamp perfect voor jou!+Tijdens de organisatie van het ouderkamp (OK) worden door de kampleiding en het bestuur van de JWG de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten gehouden. Hoewel de voorbereidingen doorgaan en we hopen dat OK 2020 veilig door kan gaan, houdt de JWG zich aan de voorschriften van de overheid en het RIVM. Dit zou ertoe kunnen leiden dat de kampleiding moet besluiten dat het niet verantwoord is om OK 2020 door te laten gaan. 
 + 
 +Mocht je (kind) interesse hebben om op OK 2020 te gaan, dan vragen we je dat gewoon aan te melden. Dit voorkomt dat als het kamp wél door kan gaan, we het alsnog moeten annuleren vanwege een tekort aan aanmeldingen. 
 + 
 +In het geval dat we OK 2020 toch moeten annuleren vervalt de volledige betalingsverplichting voor aanmeldingen én zullen we zo snel mogelijk eventueel overgemaakt kampgeld volledig terugboeken. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om het kampgeld pas vlak voor kamp (of eventueel bij aankomst) te voldoen; voor OK geldt geen aanbetalingsregeling. Dit geldt zowel voor annulering op last van de maatregelen van de overheid en/of het RIVM, als voor annulering op initiatief van de kampleiding.  
 + 
 +Tot slot willen we graag benoemen dat de annuleringsregeling (zoals vermeld op de website en het aanmeldingsformulier) van kracht blijft. 
 + 
 + 
 +==== Het kamp ==== 
 + 
 +Wil je deze zomer met vrienden relaxen in het gras, alles leren over zwaartekrachtsgolven en zwarte gaten, raketten bouwen of 's nachts met een telescoop aan de slag gaan? Dan is dit sterrenkundezomerkamp perfect voor jou!
  
 {{ :dsc_6802_1.jpg?nolink&500 |}} {{ :dsc_6802_1.jpg?nolink&500 |}}
Regel 7: Regel 20:
  
  
-Deze zomer zullen we het hebben over veel sterrenkundige onderwerpen zoals exoplaneten, de nieuwe James Webb Ruimtetelescoop, radio telescopen en de //space race//. Daarnaast komen ook veel andere onderwerpen aan bod, zoals //artificial intelligence//, kosmologie en astrobiologie. Behalve dat de leiding je tijdens het hele kamp veel kan vertellen in de wandelgangen, komen er ook wetenschappers op bezoek om over ontwikkelingen binnen de natuur- en sterrenkunde te vertellen. Naast het uitpluizen van fundamentele sterrenkunde, ga je ook zelf waarnemen op het veld en leer je de basis van astrofotografie, zoals je kan zien op de foto hieronder. Dus of je nou een enthousiaste beginner of een doorgewinterde expert bent, er valt op kamp altijd iets leren! +Deze zomer zullen we het natuurlijk hebben over hoe je een foto maakt van een zwart gat, maar ook exoplaneten, de nieuwe James Webb Ruimtetelescoop en de //space race//. Daarnaast komen ook veel andere onderwerpen aan bod, zoals //artificial intelligence//, geschiedenis en mythen in de sterrenkunde en wiskunde in de sterrenkunde. Behalve dat de leiding je tijdens het hele kamp veel kan vertellen in de wandelgangen, komen er ook wetenschappers op bezoek om over ontwikkelingen binnen de natuur- en sterrenkunde te vertellen. Naast het uitpluizen van fundamentele sterrenkunde, ga je ook zelf waarnemen op het veld en leer je de basis van astrofotografie, zoals je kan zien op de foto hieronder. Dus of je nou een enthousiaste beginner of een doorgewinterde expert bent, er valt op kamp altijd iets leren! 
  
 Daarnaast nemen we de tijd om de omgeving te verkennen, te vertoeven in het water en een knisperend kampvuur met gitaarmuziek te begeleiden. Daarnaast nemen we de tijd om de omgeving te verkennen, te vertoeven in het water en een knisperend kampvuur met gitaarmuziek te begeleiden.
  
 +==== Contact ====
  
 Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met onze contactpersoon, Mart Vreeken. Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met onze contactpersoon, Mart Vreeken.
Regel 19: Regel 33:
 <jwg-ok@sterrenkunde.nl> \\ <jwg-ok@sterrenkunde.nl> \\
  
-//Data:// Zondag 28 juli tot en met vrijdag augustus 2019. \\ +//Data:// Zondag 26 juli tot en met vrijdag augustus 2020. \\ 
-//Prijs:// De kampprijs is rond de €370,- voor leden en €389,- voor niet-leden. \\+//Prijs:// De kampprijs is rond de €380,- voor leden en €399,- voor niet-leden. \\
 //Locatie:// Groepsaccomodatie //Ons Thuis//, Ommel, Noord-Brabant \\ //Locatie:// Groepsaccomodatie //Ons Thuis//, Ommel, Noord-Brabant \\
  
Regel 27: Regel 41:
 //Op papier aanmelden:// \\ //Op papier aanmelden:// \\
 Download onderstaand formulier, vul het in en stuur het op om je aan te melden voor het kamp: Download onderstaand formulier, vul het in en stuur het op om je aan te melden voor het kamp:
-{{:ok:aanmeldingsformulier_ok_2019_v1.pdf|aanmeldingsformulier.pdf}}+{{:ok:aanmeldingsformulier_ok_2020_v1.pdf|aanmeldingsformulier.pdf}}
  
 {{ :ok1.jpg?nolink&500 |}} \\ {{ :ok1.jpg?nolink&500 |}} \\