Aanmelden WiKa 2023

Met dit online formulier kun je je aanmelden voor kamp.

Let op dat je lid moet zijn van de JWG om mee op kamp te mogen. Je kunt je hier aanmelden als lid van de JWG. Je hoeft niet te wachten op bevestiging van je lidmaatschap, je kunt je direct na het aanmelden opgeven voor kamp. We controleren voor kamp ook nog een keer of iedereen lid is van de JWG.

straat, huisnummer, postcode, woonplaats
Dit word doorgegeven aan de JWG.
Tijdens het kamp moet er iemand bereikbaar zijn voor de leiding. Indien wij in noodgevallen niemand kunnen bereiken op het eerste adres, zullen wij de contactpersoon in noodgevallen proberen.
straat, huisnummer, postcode, woonplaats
Indien niet van toepassing “n.v.t.” invullen. Denk hierbij aan medicijnen en allergiën, maar bijvoorbeeld ook een fysieke beperking of autisme.
Hier kun je invullen waar je meer over zou willen leren of wat je graag zou doen.
Zo ja, vul dan ook in wat voor telescoop.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als u zich laat inschrijft, loopt u daarom het risico dat u op de wachtlijst komt te staan. Het kamp is voor kinderen van 13 t/m 18 jaar. Iedereen ouder dan 18 jaar komt ook op de wachtlijst te staan.

De JWG sluit GEEN ziektekosten verzekering af voor de duur van het kamp. We gaan ervan uit dat iedereen reeds goed verzekerd is. Controleer dit even.

N.B. Het niet betalen van het geld houdt geen afmelding in. Bij annulering van deelname tot 3 maanden voor de start van het kamp wordt er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering van deelname tussen 3 maanden en 2 weken voor het kamp wordt de helft van de kampprijs in rekening gebracht. Bij annulering van deelname binnen 2 weken voor de start van het kamp wordt de volledige kampprijs in rekening gebracht.

Tijdens het kamp worden filmpjes en foto’s gemaakt. Deze mogen door de JWG gebruikt worden voor plaatsing op de JWG fotogallery en ook voor plaatsing in de Universum en voor promotiedoeleinden. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vragen wij u dit schriftelijk aan ons te melden.