Kampen van de JWG

De JWG organiseert jaarlijks verschillende (zomer)kampen voor jongeren die geïnteresseerd zijn in sterrenkunde. Deze kampen zijn er voor jongeren van 8 tot en met 30 jaar, verdeeld in verschillende leeftijdscategorien.

Op deze kampen kunnen deelnemers de passie voor sterrenkunde met elkaar delen. De kampen zijn namelijk altijd op een locatie waar het goed donker is, zodat er bij heldere hemel waargenomen kan worden. Daarnaast zijn er op elk kamp ook wat informatieve lezingen en cursussen waar iedereen aan mee kan doen, van beginner tot expert. Dit alles wordt begeleid door ervaren en enthousiaste mensen die zelf al jaren lid zijn van de vereniging.

Boven alles is een JWG-kamp gewoon gezellig en is het de relaxte sfeer die de boventoon voert. Het is een hele belevenis en blijkt keer op keer zwaar verslavend te zijn.

Lijkt dit je wat, wil je meer informatie of jezelf aanmelden voor een kamp van de JWG? Klik dan vooral verder naar de pagina's van de verschillende kampen in het menu.

Meer over:

Meer informatie?

Als je nu nog twijfelt of je meegaat naar JoKa, OK of buitenlandkamp, lees de kampverslagen maar eens en dan twijfel je niet meer! Je kunt voor meer informatie natuurlijk ook contact opnemen met de contactpersonen voor de kampen.

Tot ziens op één van de JWG kampen!!!