Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

joka [04-05-2020 22:56]
jonathan Coronavirus
joka [09-05-2020 19:25] (huidige)
jonathan [Informatie rondom het Coronavirus]
Regel 9: Regel 9:
 * [[joka:impressie|Foto impressie van JOKA van de afgelopen jaren]]\\ * [[joka:impressie|Foto impressie van JOKA van de afgelopen jaren]]\\
 * [[groepsfotos|Groepsfoto's JOKA 2014-1977]] * [[groepsfotos|Groepsfoto's JOKA 2014-1977]]
-====Informatie rondom het Coronavirus====+=====Informatie rondom het Coronavirus=====
  
 Tijdens de organisatie van JoKa worden door de kampleiding en het bestuur van de JWG de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten gehouden. Hoewel de voorbereidingen doorgaan en we hopen dat JoKa 2020 veilig door kan gaan, houdt de JWG zich aan de voorschriften van de overheid en het RIVM. Dit kan er toe leiden dat de kampleiding moet besluiten dat het niet verantwoord is om JoKa 2020 door te laten gaan. Tijdens de organisatie van JoKa worden door de kampleiding en het bestuur van de JWG de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten gehouden. Hoewel de voorbereidingen doorgaan en we hopen dat JoKa 2020 veilig door kan gaan, houdt de JWG zich aan de voorschriften van de overheid en het RIVM. Dit kan er toe leiden dat de kampleiding moet besluiten dat het niet verantwoord is om JoKa 2020 door te laten gaan.
  
-Mocht je (kind) interesse hebben om op JoKa 2020 te gaan, dan vragen we je dat gewoon aan te melden. Dit voorkomt dat als het kamp wél door kan gaan, we het alsnog af moeten gelasten vanwege een tekort aan aanmeldingen.+Mocht je (kind) interesse hebben om op JoKa 2020 te gaan, dan vragen we je om gewoon aan te melden. Dit voorkomt dat als het kamp wél door kan gaan, we het alsnog af moeten gelasten vanwege een tekort aan aanmeldingen.
  
-In het geval dat we JoKa 2020 toch af moeten gelasten vervalt de volledige betalingsverplichting voor aanmeldingen én zullen we zo snel mogelijk eventueel overgemaakt kampgeld volledig terugboeken. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om het kampgeld pas vlak voor kamp (of eventueel bij aankomst) te voldoen; voor JoKa geldt geen aanbetalingsregeling. Dit geld zowel voor afgelasting op last van de maatregelen van de overheid en/of het RIVM, als voor afgelasting op initatief van de kampleiding.+In het geval dat we JoKa 2020 toch af moeten gelasten vervalt de volledige betalingsverplichting voor aanmeldingen én zullen we zo snel mogelijk eventueel overgemaakt kampgeld volledig terugboeken. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om het kampgeld pas vlak voor kamp (of eventueel bij aankomst) te voldoen; voor JoKa geldt geen aanbetalingsregeling. Dit geldt zowel voor afgelasting op last van de maatregelen van de overheid en/of het RIVM, als voor afgelasting op initatief van de kampleiding.
  
 Tot slot willen we graag benoemen dat de annuleringsregeling (zoals vermeld op de website) van kracht blijft. Tot slot willen we graag benoemen dat de annuleringsregeling (zoals vermeld op de website) van kracht blijft.
 +
  
 ====JOKA==== ====JOKA====