Crazy 88 / EHBO-basics

Op zaterdag 30 september gaan wij naar Utrecht (verzamelen bij de Sonnenborgh) voor een crazy 88, en een mini cursus EHBO. Je kan aansluiten bij één van de twee onderdelen, of bij allebei. De EHBO cursus start om 11.00 en om 13.00 zullen we met de Crazy 88 starten. We zullen uiterlijk rond een uur of 17.00 klaar zijn, maar door de vrijheid van het spel kun je altijd nog later aansluiten of eerder vertrekken.

Aanmelden is niet verplicht maar wel fijn voor de organisatie. Voor vragen over uitjes kun je altijd terecht bij de activiteitencommissie.

Wat kan ik verwachten van de mini EHBO cursus?
De EHBO minicursus wordt gegven door een aantal van onze vrijwilligers met ervaring hierin, zij zullen kort ingaan op de basis waarvan het fijn is als zoveel mogelijk mensen het weten. Dit is nuttig voor als je op kamp gaat, maar ook als je andere activiteiten of afdelingsbijeenkomsten organiseert.

Het zal vooral om de basis gaan, en je handvaten geven voor wanneer je de huisartsenpost of 112 moet bellen.

Wat is een crazy 88?
Je krijgt een lijst met opdrachten (in principe 88 maar dit kan afwijken). Dit zijn net een beetje gekke opdrachten vaak. Er zitten wat fysiekere opdrachten in, maar ook gekke interacties met vreemde en leuke plekken die je moet bezoeken. Deze opdrachten moet je uitvoeren op allerlei verschillende plekken in Utrecht dus je verkent ook meteen de stad. Om te bewijzen dat je de opdrachten uitvoert moet je overal filmpjes/foto’s van maken.

Hopelijk zien we jullie daar!
Groetjes,
De organisatie (Ethan, Io, Marjet, Wout & Yoris)

Aanmelding

Je zult nog een mail ontvangen met verdere informatie over de planning