CAMRAS kamp (16+)

Van 15 tot 17 september gaan wij naar Dwingeloo om een bezoekje te brengen aan de radiotelescopen. We zullen verblijven op Camping De Olde Bârgen. Dit is slecht bereikbaar met openbaar vervoer dus zullen we mensen moeten ophalen vanaf Station Hoogeveen. Daarvoor hebben we wel voldoende auto’s nodig. Mocht je dus een auto kunnen regelen, doe dit alsjeblieft, dit maakt ons vertrek op zondag vele malen makkelijker.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ethan.

De kampprijs voor het weekend zal 52,50 euro voor leden. Voor niet-leden bedraagt dit 72,50 euro en dan ben je automatisch lid voor de rest van het jaar. Voor extra gezinsleden die nog geen lid zijn, bedraagt de kampprijs 67,50 euro.

Let op: dit kamp is alleen voor 16 jaar of ouder. Ben je bijna 16 en heb je een goede motivatie, dan mag je bij toestemming van de leiding ook mee.

De JWG sluit GEEN ziektekosten verzekering af voor de duur van het kamp. We gaan ervan uit dat iedereen reeds goed verzekerd is. Controleer dit even.

N.B. Het niet betalen van het geld houdt geen afmelding in. Bij annulering van deelname tot anderhalve maand voor de start van het kamp wordt er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering van deelname tussen anderhalve maand en anderhalve week voor het kamp wordt de helft van de kampprijs in rekening gebracht. Bij annulering van deelname binnen anderhalve week voor de start van het kamp wordt de volledige kampprijs in rekening gebracht.

Tijdens het kamp worden filmpjes en foto’s gemaakt. Deze mogen door de JWG gebruikt worden voor plaatsing op de JWG fotogallery en ook voor plaatsing in de Universum en voor promotiedoeleinden. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vragen wij u dit schriftelijk aan ons te melden.

Privacyverklaring