WaarneemWeekend 2023: 10-12 februari

In 2023 is het weer Waarneemweekend tijd! Het weekend zal plaatsvinden van 10-12 februari op de Stevert in Steensel (omgeving Eindhoven).

Het weekend zal weer vol zitten met allerlei leuke waarneemgerelateerde activiteiten, jullie zullen ook zelf hopelijk veel aan de slag kunnen overdag, en met een beetje geluk ook ’s nachts natuurlijk als het weer een beetje mee zit!

We vragen mogelijk een kleine bijdrage voor het eten (max 25 voor het hele weekend), hoeveel dit precies is zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid aanmeldingen die we krijgen.

Daarnaast is er dit jaar ook de optie om je eigen telescoop te bouwen. Ook hier wordt natuurlijk een extra bijdrage voor gevraagd. Deze zal maximaal 35 euro zijn.

We hopen jullie daar allemaal te zien natuurlijk! Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Bernice.
E-mail: bernice.van.der.koijk@gmail.com
Telefoon: 06-30091984

Aanmeldformulier

Extra hulp is altijd welkom. Mocht je een auto kunnen regelen zouden wij hier enorm dankbaar voor zijn!
Tijdens het weekend zullen er foto's gemaakt worden. Vind je het oke als die voor promotiemateriaal gebruikt worden.
Dit jaar zullen we de optie bieden voor kleine zelfbouwtelescopen. Niks super spectaculairs, maar makkelijk te vervoeren (mee te nemen in een normale totebag) en leuk om simpele hemelobjecten mee te bekijken. Hier staat natuurlijk een eigen bijdrage voor, omdat je daarna je zelf gebouwde telescoop mee naar huis kan nemen. Deze eigen bijdrage zal maximaal 35 euro zijn, maar dit is ruim genomen. Hoe meer mensen hoe goedkoper het wordt!

Foto-impressie eerdere jaren