Over de Leiding

Dag allemaal!
Wij zijn de PaKa-leiding. Mochten jullie ons nog niet kennen, dan kun je hier iets over ons lezen!

Fabian Angevaare

Hey allemaal! Ik ben Fabian en ik ben 27 jaar.
Dit is mijn achtste jaar als Paka-leiding en mijn 15e jaar bij de JWG.
Ik werk bij de Jaap Eden baan, daarnaast werk ik bij de zwembaden in Amsterdam als zweminstructeur, toezichthouder en kassamedewerker.
Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!
Voor vragen over biologie kun je altijd bij mij terecht.

Axel Vreeken

27 jaar oud. 18 jaar lid van de JWG. Student ‘International Media & Entertainment Management’. Alle media gerelateerde kwesties (vooral film) kunnen tijdens kamp op mij gericht worden, antwoord hierop zal echter afhangen.

Martijn Wilhelm

Hey,
Ik ben Martijn, ik ben 26 jaar, en ik zit ruim vijftien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de vierde keer leiding! Ik heb sterrenkunde gestudeerd en werk nu als sterrenkundige, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen. Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!

Mart Vreeken

Ik ben Mart, ik ben 25 jaar, sinds 2004 ben ik al lid van de JWG. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka! Tegenwoordig doe ik niet alleen PaKa maar ook OK. Dus als je later naar een ouderenkamp zou willen kom je me daar weer tegen.

Ilva Noa Stellingwerf

Hoi, Mijn naam is Ilva Noa, ik ben 23 jaar oud. Ik ga al ruim vijftien jaar mee op kamp van de JWG en voor mij is dit het zesde jaar als leiding. Ik werk in het UMC in Utrecht als research technician, maar ben ook erg geïnteresseerd in sterrenkunde. Naast mijn rol als PaKa leiding en contactpersoon voor PaKa, ben ik leiding op JoKa en voorzitter van de JWG. Daarnaast ben ik hoofdredacteur van een biomedisch studententijdschrift. Ik heb heel erg veel zin in paaskamp, tot dan!

Casper Barendrecht

Heyhoi, Ik ben Casper, ik ben inmiddels 21 jaar oud en ik studeer wiskunde in Leiden. Ik ben inmiddels bijna 13 jaar lid van de JWG en ben sinds kort ook (aankomend) secretaris van de JWG. Al sinds ik kon lezen ben ik geïnteresseerd in sterrenkunde, de JWG kampen zijn dan ook altijd een van de hoogtepunten van het jaar geweest. Alhoewel mijn kennis over de jaren een beetje verwaterd is hoop ik alsnog het een en ander te kunnen vertellen. Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee naar het Paaskamp en ik heb er dan ook erg veel zin in. Dus tot PaKa!

Jannie Poels

Hoi allemaal!,
Ik ben Jannie en ik ben 22 jaar. Dit jaar ga ik voor de derde keer mee met Paka, hiernaast ben ik ook leiding bij een scouting. Ik werk 4 dagen op een basisschool in Den Haag als onderwijsassistent bij kleuters. Daarnaast vul ik mijn dagen graag met naaien, knutselen, kostuums maken, zwemmen en katten plagen. Ik heb super veel zin in PaKa en hoop jullie daar te zien!

Tünde Meijer

Hoi! Ik ben Tünde en ik ben 20 jaar. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op PaKa als leiding, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben lid van de JWG sinds 2012, en ben hoofdredacteur van het verenigingstijdschrift Universum. Ook laat ik zo nu en dan mijn neus zien bij de afdelingen in Leiden en Utrecht. In mijn vrije tijd speel ik altviool, quidditch, en van tijd tot tijd Dungeons&Dragons. Ik studeer sterrenkunde, dus je bent bij mij welkom met al je interessante vragen, maar als het té moeilijk is stuur ik je door naar Martijn. Dan leer ik zelf ook nog wat 😀

Julia Karlas

Hoi allemaal! Ik ben Julia en ik ben 20 jaartjes oud. Na 2 kampen te hebben voorbereid die afgelast moesten worden, heb ik ontzettend veel zin om dit jaar voor de eerste keer als leiding mee te gaan. Ik studeer nu rechten in Utrecht en vind dat super leuk. Naast kampen begeleiden vind ik het leuk om te volleyballen en gezellig met vrienden naar cafeetjes te gaan. Hopelijk tot snel!!

Ben Molenaar

Hallo iedereen! Ik ben Ben en ik ben 21 jaar oud. Ik ga al best lang met de JWG. Mijn eerste kamp was ook een paka, maar dan in 2010. Verder ben ik een vrijwilliger bij DreamHack en ben ik hier erg gepassioneerd over, dus als je wat wilt weten over esports en hoe dat allemaal achter de schermen werkt. Dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik studeer nu Event Management in Tilburg. Na mijn studie wil ik (het liefst bij DreamHack) dit soort evenementen gaan organiseren. Ik weet niet veel van een bepaald deel van sterrenkunde, maar ik weet van veel wel een beetje, maar ik vind spectroscopie en een kolonie maken op mars toch wel echt het leukste. Dit wordt mijn eerste kamp als leiding en ik heb er erg veel zin in! Ik hoop jullie ook! Tot dan :)))

Ethan Woest

Heyhey,
Ik ben Ethan en ik ben 18 jaar. Ik zit sinds 2014 bij de JWG en ik zal dit jaar voor het eerst mee gaan als leiding! Ik studeer sterrekunde, maar ik weet vooral veel over waarnemen dus als je hier vragen over hebt kom vooral naar mij toe. Naast sterrenkunde heb ik ook vele andere hobbies en ben ik nogal een nerd, ik hou enorm van bordspelletjes, magic the gathering en Dungeons&Dragons. Daarnaast vul ik mijn leven ook nog op met allerlei andere dingen zoals gitaar spelen, quidditch en doe ik vrijwilligerswerk in een spookhuis. Ik heb enorm veel zin in kamp hopelijk zie ik jullie daar!

Friso Smit

Hallo,

Ik ben Friso, 20 jaar oud en dit wordt mijn eerste PaKa. Ik ben relatief nieuw bij de JWG, maar ik doe al veel dingen. Ik ben secretaris en help bij het maken van het verenigingsblad Universum. Daarnaast hou ik van sporten en speel ik graag een bordspelletje. Ik studeer werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Ik ben dus heel technisch ingesteld en ben erg geïntersesseerd in natuurwetenschappen. Ik hoop bij PaKa iedereen net zo enthousiast te maken.

Geef een antwoord