Over de Leiding

Dag allemaal!
Wij zijn de PaKa-leiding. Mochten jullie ons nog niet kennen, dan kun je hier iets over ons lezen!

Fabian Angevaare

Hey allemaal! Ik ben Fabian en ik ben 28 jaar.
Dit is mijn negende jaar als Paka-leiding en mijn 16e jaar bij de JWG.
Ik werk bij de Jaap Eden baan, daarnaast werk ik bij de zwembaden in Amsterdam als zweminstructeur, toezichthouder en kassamedewerker.
Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!
Voor vragen over biologie kun je altijd bij mij terecht.

Axel Vreeken

● 28 jaar oud (even tevens de oudste leiding van PaKa).
● 19 jaar lid van de JWG.
● Afgestudeerd in ‘International Media & Entertainment Management’.

Alle media gerelateerde kwesties (vooral film) kunnen tijdens kamp op mij gericht worden,

Mart Vreeken

Ik ben Mart, ik ben 26 jaar, sinds 2004 ben ik al lid van de JWG. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka! Tegenwoordig doe ik niet alleen PaKa maar ook OK. Dus als je later naar een ouderenkamp zou willen kom je me daar weer tegen.

Ilva Noa Stellingwerf

Hoi, Mijn naam is Ilva Noa, ik ben 24 jaar oud. Ik ga al ruim vijftien jaar mee op kamp van de JWG en voor mij is dit het zevende jaar als leiding. Ik werk in Wageningen aan een promotieonderzoek in de diervoeding en -immunologie, maar ben ook erg geïnteresseerd in sterrenkunde. Naast mijn rol als PaKa leiding en contactpersoon voor PaKa, ben ik leiding op JoKa en voorzitter van de JWG. Daarnaast zit ik in het bestuur van de KNVWS. Ik heb heel erg veel zin in paaskamp, tot dan!

Casper Barendrecht

Heyhoi, Ik ben Casper, ik ben inmiddels 25 jaar oud en ik studeer wiskunde in Leiden. Ik ben inmiddels bijna 13 jaar lid van de JWG en ben sinds kort ook (aankomend) secretaris van de JWG. Al sinds ik kon lezen ben ik geïnteresseerd in sterrenkunde, de JWG kampen zijn dan ook altijd een van de hoogtepunten van het jaar geweest. Alhoewel mijn kennis over de jaren een beetje verwaterd is hoop ik alsnog het een en ander te kunnen vertellen. Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee naar het Paaskamp en ik heb er dan ook erg veel zin in. Dus tot PaKa!

Tünde Meijer

Hoi! Ik ben Tünde en ik ben 22 jaar. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op PaKa als leiding, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben lid van de JWG sinds 2012, en ben hoofdredacteur van het verenigingstijdschrift Universum. Ook laat ik zo nu en dan mijn neus zien bij de afdelingen in Leiden en Utrecht. In mijn vrije tijd speel ik altviool, quidditch, en van tijd tot tijd Dungeons&Dragons. Ik studeer sterrenkunde, dus je bent bij mij welkom met al je interessante vragen, maar als het té moeilijk is stuur ik je door naar Martijn. Dan leer ik zelf ook nog wat 😀

Ben Molenaar

Hallo iedereen! Ik ben Ben en ik ben 22 jaar oud. Ik ga al best lang met de JWG. Mijn eerste kamp was ook een paka, maar dan in 2010. Verder ben ik een vrijwilliger bij DreamHack en ben ik hier erg gepassioneerd over, dus als je wat wilt weten over esports en hoe dat allemaal achter de schermen werkt. Dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik studeer nu Event Management in Tilburg. Na mijn studie wil ik (het liefst bij DreamHack) dit soort evenementen gaan organiseren. Ik weet niet veel van een bepaald deel van sterrenkunde, maar ik weet van veel wel een beetje, maar ik vind spectroscopie en een kolonie maken op mars toch wel echt het leukste. Dit wordt mijn tweede kamp als leiding en ik heb er erg veel zin in! Ik hoop jullie ook! Tot dan :)))

Julia Karlas

Hoi allemaal! Ik ben Julia en ik ben 21 jaartjes oud. Na 2 kampen te hebben voorbereid die afgelast moesten worden, heb ik ontzettend veel zin om dit jaar voor de tweede keer als leiding mee te gaan. Ik studeer nu rechten in Utrecht en vind dat super leuk. Naast kampen begeleiden vind ik het leuk om te volleyballen en gezellig met vrienden naar cafeetjes te gaan. Hopelijk tot snel!!

Friso Smit

Hallo,

Ik ben Friso, 21 jaar oud en dit wordt mijn tweede PaKa. Ik zit in het bestuur van de JWG. Daarnaast hou ik van survivalrun en klimmen en speel ik graag een bordspelletje. Ik studeer werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Ik ben dus heel technisch ingesteld en ben erg geïntersesseerd in natuurwetenschappen. Ik hoop bij PaKa iedereen net zo enthousiast te maken.

Ethan Woest

Heyhey,
Ik ben Ethan en ik ben 19 jaar. Ik zit sinds 2014 bij de JWG en ik zal dit jaar voor de tweede keer mee gaan als leiding! Ik studeer sterrekunde, en vind ik waarnemen ook heel leuk, dus kom vooral naar mij toe als je daar vragen over hebt. Naast sterrenkunde heb ik ook vele andere hobbies en ben ik nogal een nerd, ik hou enorm van bordspelletjes, magic the gathering en Dungeons&Dragons. Daarnaast vul ik mijn leven ook nog op met allerlei andere dingen zoals gitaar spelen, mensen bang maken in spookhuizen en boulderen.
Ik heb enorm veel zin in kamp hopelijk zie ik jullie daar!

Aurora Uitslager

Hoi! Ik ben Aurora, ik ga dit jaar voor het eerst mee als leiding. Ik ben 19 jaar en zit al elf jaar bij de JWG. Ik studeer Wiskunde, dus kom vooral naar me toe met vragen over getallen en andere wiskundige onderwerpen. Naast Wiskunde hou ik enorm van talen, en ik word ook erg blij van naar sterretjes kijken. Daarnaast houd ik me bezig met van alles en nog wat, zoals computers en ik vind af en toe ook nog de tijd om te boulderen.

Ik heb alvast heel veel zin in PaKa!

Krista van Ee

Heyhey,

Ik ben Krista, 23 jaar oud waarvan ik er al 12 bij de JWG zit. Ik weet veel over waarnemen en ook best wat over sterrenkunde dus hopelijk word het helder zodat we kunnen waarnemen.
Ik studeer biologie aan de Universiteit Utrecht en ben vaak in een dierentuin te vinden. Als ik niet aan het studeren ben wandel ik veel, ook lees ik graag boeken en ben ik altijd wel in voor het spelen van
Dungeons & Dragons. Ik ben ook leiding op twee andere kampen van de JWG, WiKa en OK, dus daar zullen jullie me ook weer zien wanneer jullie oud genoeg zijn.

Hopelijk tot op kamp, ik heb er zin in!

Geef een antwoord