Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

verslag_sterrenkijkdagen_2017 [2017/05/22 11:19]
martien
verslag_sterrenkijkdagen_2017 [2017/05/28 23:10] (huidige)
martien
Regel 31: Regel 31:
 |}} {{ :knvws:sterrenkijkdagen:leiden_bezoekers_bij_de_10_duims_kijker_rechtop.jpg?300 |}} |}} {{ :knvws:sterrenkijkdagen:leiden_bezoekers_bij_de_10_duims_kijker_rechtop.jpg?300 |}}
  
-Er was een prijs beschikbaar gesteld voor de leukste/meest passende  foto gemaakt tijdens de sterrenkijkdagen. Er is inmiddels een keuze gemaakt, de winnaar zal tijdens de ALV van de KNVWS bekend worden gemaakt.   +Er was een prijs beschikbaar gesteld voor de leukste/meest passende  foto gemaakt tijdens de sterrenkijkdagen. Er is inmiddels een keuze gemaakt, de winnaar zal tijdens de ALV van de KNVWS bekend worden gemaakt. 
 +Het was moeilijk om een beste foto te kiezen: maar onze keuze viel op: Bezoekers bij de 10-duims kijker Leiden. Niet vanwege de kwaliteit van het beeld maar omdat hij goed de essentie van de Landelijke Sterrenkijkdagen weergeeft. De bezoekers van de Landelijke Sterrenkijkdagen komen toch in de eerste plaats om zelf eens door een telescoop naar de hemel te kijken. En zeker als dat een telescoop is die ooit gebruikt is door beroemde Nederlandse astronomen. De foto is gemaakt door Theo Klaver van de Werkgroep Leidse Sterrenwacht, hij gebruikte zijn IPhone voor deze opname.    
  
© KNVWS | KvK Utrecht 40477437
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki