Royal Netherlands Association for Meteorology and Astronomy

Landelijke federatie van populairwetenschappelijke verenigingen en stichtingen in de weer- en/of sterrenkunde zoals regionale organisaties, organisaties met een speciaal thema, en publiekssterrenwachten. Via een e-maillijst kunt u de KNVWS Nieuwsbrief ontvangen.
facebook KNVWS twitter @KNVWeerSterren facebook Sterrenwachten

Direct naar:

Actueel

Nacht van de Nacht 2018

Op 27 oktober vindt de 14e Nacht van de Nacht plaats. Voor meer informatie zie: https://www.nachtvandenacht.nl/ Op deze site zal dan een overzicht te vinden zijn van sterrenkundige activiteiten die nacht; zie: NachtvandeNacht.

Niek de Kort en Jan de Boer erelid KNVWS

Tijdens de algemene ledenvergadering werden de scheidende bestuursleden Niek de Kort en Jan Boer met algemene instemming benoemd tot erelid van de KNVWS. Op bijgevoegde foto spreekt Niek Jan de Boer toe tijdens het bekendmaken van het voorstel Jan tot erelid te benoemen, nog niet wetend dat hem hetzelfde enkele minuten later zou overkomen. Meteen daarna overhandigde hij de hamer aan de nieuwe voorzitter Sebastiaan de Vet

Op de ALV die door velen werd bijgewoond was een hoofdthema de toekomst van Zenit. De leden werden aangespoord hun achterban te motiveren een abonnement op Zenit te nemen om zo de toekomst ervan te verzekeren.

KNVWS vernoemd: Planetoïde (6133) Royaldutchastro

Publiek koos namen voor ster met planeten in de Kreeft

© KNVWS | KvK Utrecht 40477437
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki