Contact

Algemene mailadressen:

Contact voor pers: pers@knvws.nl
Vragen van publiek: vragen@knvws.nl
Webbeheer: webbeheer@knvws.nl

Bestuur (bestuur @ knvws.nl):

Voorzitter: dr. S.J. de Vet, voorzitter@knvws.nl
Secretaris: M. van de Weijgaert, secretaris@knvws.nl
Penningmeester: dr. M.J.N. Jacobs, penningmeester@knvws.nl
Dhr. J. Kuiper, kuiper@knmi.nl
Dhr. K.J.J. Mook, ator2338@xs4all.nl
Dhr. U.J. Poerink, poerinku@planet.nl
Dhr. H.G.J. Rutten, h.g.j.rutten@home.nl
Dhr. C. Chatziantoniou (JWG), crnchtzntn@gmail.com

n.b. wegens zwangerschapsverlof van onze secretaris kan een reactie op uw email langer duren dan gebruikelijk. Stuur daarom uw bericht ook cc: aan het algemene emailadres van het bestuur.

Postadres: (al geven we de voorkeur aan email)

Gerard Revelaan 66, 9721 MP, Groningen

KvK registratie:

De KNVWS is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder 40477437.
RSIN 815891209.
Bankrekening NL69 ABNA 0519 3109 34 ten name van de KNVWS, Oegstgeest.

Volg ons ook op sociale media:

Facebook Twitter Instagram Linkedin

Persvoorlichting en woordvoering:

De KNVWS verspreidt per e-mail Nederlandstalige berichten over landelijke activiteiten gerelateerd aan weer- en sterrenkunde (veelal in samenwerking met NOVA). Tevens faciliteren we landelijke en regionale media graag in contacten met relevante experts en ervaringsdeskundigen voor duiding bij actuele hemelverschijnselen. Wetenschapsjournalisten en overige vertegenwoordigers van de media kunnen zich via pers@knvws.nl aanmelden om op de hoogte te worden gehouden.

Melden van vuurbollen of meteorieten

Met vuurbollen bedoelen we extreem heldere meteoren („vallende sterren”). Heb je een hele heldere vuurbol waargenomen? Meld dan online wat u zag bij het vuurbolmeldpunt. Hoorde u geluid van een vuurbol? De Werkgroep Meteoren van de KNVWS geeft meer uitleg.

Een mogelijk restant dat na een vuurbol op aarde beland heet een meteoriet. Als u denkt iets gevonden te hebben, dan kunt u op deze webpagina over meteorieten herkennen lezen wat u moet doen. Doorloop de drie stappen op deze pagina alvorens het melden van een mogelijke meteoriet.

Gratis e-maillijst

ASTRO-EN-METEO is een e-maillijst voor het uitwisselen van berichten. Abonneren is vrij, abonnees kunnen zelf ook mail naar de lijst sturen. De KNVWS Nieuwsbrief wordt ook naar de abonnees gemaild. Zie uitleg over e-mail-lijst, gratis abonneren, de gearchiveerde mails, enz.

Bestuur en Lid-organisaties

Leden van het KNVWS-bestuur worden door Algemene Ledenvergadering gekozen voor een periode van 4 jaar. Zie voor de huidige lid-organisaties regionaal, activiteiten en sterrenwachten.

Informatie over logo KNVWS

knvwsklein.jpgHet KNVWS logo kan worden gebruikt bij uitingen van de KNVWS en van haar lid-organisaties.
Bestanden van de juiste versies van het logo en uitleg van de ontwerper vindt u hier, maar op verzoek kunnen we ook andere drukwerkformaten aanleveren.

De blauwkleur (de huisstijlkleur) is Pantone 300CV, als CMYK: 100/37/0/0 of als RGB: 0/121/194.

Informatie over logo VLBF

Bij het naar buiten brengen van activiteiten die door het Van Leeuwen Boomkamp Fonds (mede) zijn gefinancierd, dient zoveel mogelijk de naam van de stichting te worden vermeld. Hierbij staat het logo in lage resolutie. Voor drukwerk is er een logo in hoge resolutie.

© KNVWS | KvK Utrecht 40477437
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki