Dit is een oude revisie van het document!


Aanmelding KNVWS Symposium “Klimaat op aardachtige planeten” 21 oktober 2017

Terug naar overzicht symposium

In verband met de catering s.v.p. van tevoren aanmelden met onderstaand formulier.

Met vooruitbetaling

€ 10 korting bij aanmelding met vooruitbetaling uiterlijk 14 oktober. Prijzen (inclusief lunch, koffie/thee en dergelijke) zijn dan:

€ 15 voor jongeren tot 25 jaar
€ 20 voor iedereen die verbonden is aan een KNVWS-lid-organisatie (lijsten staan in het formulier, u kunt lid worden/zich aansluiten).
€ 20 geldt ook voor leden van de Vereniging Voor Sterrenkunde (VVS, België), Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart (NVR) en van de Nederlandse Astronomen Club (NAC), en voor KNMI medewerkers.
€ 25 voor alle overige deelnemers.

Vooraanmeldingen zijn definitief na ontvangst van de vooruitbetaling op bankrekening NL69 ABNA 0519 3109 34 ten name van de KNVWS – Paterswolde onder vermelding van „symposium”.

Standaard entreeprijs

Bij opgave na 14 oktober zijn de deelnamekosten (inclusief lunch, koffie/thee en dergelijke) met contante betaling bij aankomst (geen pin):

€ 25 voor jongeren tot 25 jaar
€ 30 voor iedereen die verbonden is aan een KNVWS-lid-organisatie (lijsten staan in het formulier, u kunt lid worden/zich aansluiten).
€ 30 geldt ook voor leden van de Vereniging Voor Sterrenkunde (VVS, België), Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart (NVR) en van de Nederlandse Astronomen Club (NAC), en voor KNMI medewerkers.
€ 35 voor alle overige deelnemers.

Aanmeldformulier

Het formulier is getest in browsers Google Chrome, Internet Explorer, Edge.
Met Waterfox en Firefox werkt het mogelijk niet.

© KNVWS | KvK Utrecht 40477437
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki