Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS) zet zich al sinds 1901 in voor het verbinden en enthousiasmeren van haar leden ten behoeve van het populariseren van de hobbymatige weer- en sterrenkunde in Nederland. Wij zijn een landelijke federatie van populairwetenschappelijke verenigingen en stichtingen in de weer- en/of sterrenkunde zoals regionale organisaties, organisaties met een speciaal thema, en publiekssterrenwachten. De KNVWS ondersteunt activiteiten van de aangesloten verenigingen, stichtingen en sterrenwachten en coördineert landelijke evenmenten zoals de Sterrenkijkdagen en de Zonnekijkdag.

Volg ons ook op sociale media via Facebook, Twitter (@KNVWeerSterren) en Instagram (@KNVWS), of voeg ons toe aan je netwerk op LinkedIn.

Direct naar:

Actueel

Bezoek ons op de nieuwe website

De KNVWS heeft een nieuwe website, bezoek ons op www.knvws.nl Deze website wordt vanaf 1 maart 2020 niet meer actief beheerd en gaat binnenkort offline. Pas je bookmarks aan en update links op je website.

Landelijke Sterrenkijkdagen 2020

Op vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart vinden de Landelijke Sterrenkijkdagen plaats. Op deze dagen kan het publiek op tientallen locaties in Nederland door een telescoop de sterrenhemel bewonderen, ze zijn te vinden op www.sterrenkijkdagen.nl. Het langstlopende publieke sterrenkijkevenement van Nederland kent in 2020 zijn 44e editie en wordt georganiseerd onder de vlag van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS). Locaties kunnen zich vanaf nu ook weer aanmelden.

© KNVWS | KvK Utrecht 40477437
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki