Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

zomerkampen [13-02-2018 23:56]
jonathan Nieuwe contactpersoon JoKa
zomerkampen [11-05-2018 23:03] (huidige)
casperbarendrecht [Zomerkampen]
Regel 9: Regel 9:
 Wat kun je verwachten tijdens een zomerkamp van de JWG? In elk geval één of twee weken gezelligheid met leeftijdgenootjes in een kampeerboerderij op een donkere plek in Nederland (of Oostenrijk). Overdag zijn er praatjes, knutsels, speurtochten en gezelligheid. Tijdens heldere avonden wordt er waargenomen. De ervaring leert dat een zomervakantie met de JWG verslavend is, dus wees gewaarschuwd! Wat kun je verwachten tijdens een zomerkamp van de JWG? In elk geval één of twee weken gezelligheid met leeftijdgenootjes in een kampeerboerderij op een donkere plek in Nederland (of Oostenrijk). Overdag zijn er praatjes, knutsels, speurtochten en gezelligheid. Tijdens heldere avonden wordt er waargenomen. De ervaring leert dat een zomervakantie met de JWG verslavend is, dus wees gewaarschuwd!
  
-Voor jongeren tussen de 8 en 13 jaar is er het jongerenkamp JOKA, voor iedereen tussen de 14 en 18 jaar is er het ouderenkamp OK. Wil je weten hoe het is op kamp, kijk dan op de pagina met [[Kampverslagen|kampverslagen]]! Ook wordt er bij genoeg aanmeldingen een buitenlandkamp georganiseerd op een mooie en donkere locatie. In 2015 gaan we naar Oostenrijk, naar een van de hoogste sterrenwachten in Europa!+Voor jongeren tussen de 8 en 13 jaar is er het jongerenkamp JOKA, voor iedereen tussen de 14 en 18 jaar is er het ouderenkamp OK. Wil je weten hoe het is op kamp, kijk dan op de pagina met [[Kampverslagen|kampverslagen]]! Ook wordt er bij genoeg aanmeldingen een buitenlandkamp georganiseerd op een mooie en donkere locatie.
  
 Klik op een van de links hieronder voor meer informatie over de kampen: Klik op een van de links hieronder voor meer informatie over de kampen: