Zomerkampen

Tijdens je zomervakantie leren over sterren, planeten, zwarte gaten en andere wetenschappelijke onderwerpen: dat kan op een sterrenkunde vakantiekamp van de JWG! Op elk kamp zijn genoeg telescopen aanwezig die je kunt gebruiken en ook je eigen telescoop is welkom. Kortom: ga mee met de JWG en ontdek het heelal!

Wat kun je verwachten tijdens een zomerkamp van de JWG? In elk geval één of twee weken gezelligheid met leeftijdgenootjes in een kampeerboerderij op een donkere plek in Nederland (of Oostenrijk). Overdag zijn er praatjes, knutsels, speurtochten en gezelligheid. Tijdens heldere avonden wordt er waargenomen. De ervaring leert dat een zomervakantie met de JWG verslavend is, dus wees gewaarschuwd!

Voor jongeren tussen de 8 en 13 jaar is er het jongerenkamp JOKA, voor iedereen tussen de 14 en 18 jaar is er het ouderenkamp OK. Wil je weten hoe het is op kamp, kijk dan op de pagina met kampverslagen! Ook wordt er bij genoeg aanmeldingen een buitenlandkamp georganiseerd op een mooie en donkere locatie.

Klik op een van de links hieronder voor meer informatie over de kampen:

Kijk ook eens op de pagina met weekendkampen!

Aanmelden zomerkampen

Je kunt op de verschillende kamppagina's de aanmeldingsformulieren en meer informatie vinden.

Contactgegevens

Jongerenkamp: Wessel de Kooker, (06) 108 058 86
Ouderenkamp: Mart Vreeken, (06) 186 587 99
Buitenlandkamp: Cyrano Chatziantoniou, (06) 235 983 04