NERD-trui pre-order

Omhels je innerlijke NERD door er in je uiterlijk vorm aan te geven. Bestel nu je NERD trui en laat de wereld zien dat NERD inderdaad een geuzennaam is.

Het bestellen van deze trui laat zien dat je de JWG een warm hart toedraagt. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om de activiteiten van de JWG te ondersteunen (al kan dat natuurlijk ook door lid te worden).

Pre-orderen van de trui kon tot 2 december 2012.

Direct naar het bestelformulier

Wat is de JWG?

De JWG is een vereniging voor jongeren van 8 tot 21 jaar die geïnteresseerd zijn in sterrenkunde. Er zijn 500 JWG-leden in Nederland. De JWG heeft 7 regionale afdelingen. De leden van zo'n afdeling komen regelmatig bij elkaar om op allerlei manieren aan sterrenkunde te doen, en natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid. Daarnaast organiseert de JWG ook verschillende sterrenkundekampen. Alle activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.

Vijfmaal per jaar ontvangen de leden van de JWG het blad Universum. Dit staat boordevol sterrenkundige nieuwtjes, begrijpelijke artikelen, sterrenkaarten, en aankondigingen voor activite iten.

Bestellen

Vooralsnog zijn de truien alleen door middel van een pre-order systeem te bestellen. Wanneer de vraag groot genoeg blijkt, zullen we de trui opnemen in onze toekomstige webshop.

Direct naar het bestelformulier