Proefexemplaar Universum

Vraag hier kosteloos en vrijblijvend een proefexemplaar aan van het tijdschrift Universum, het 40 pagina's tellende verenigingsblad van de Jongerenwerkgroep voor Sterrenkunde.

In de Universum wordt in begrijpelijke taal voor onze jonge lezers geschreven over actuele gebeurtenissen in de sterrenkunde, weerkunde, ruimteonderzoek en aanverwante wetenschappen. Bovendien schrijven regelmatig bekende wetenschappers in de Universum over hun eigen onderzoek. Daarnaast is er in iedere Universum de waarneemrubriek, met een actuele waarneemkalender, tips en trucs en wordt er iedere keer een sterrenbeeld besproken waarbij de lezer wordt aangemoedigd om zelf de mooiste waarneemobjecten in het sterrenbeeld in het echt op te zoeken. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de talrijke kampen die de JWG organiseert. Op internet is er de Universum Online, die gevuld wordt met allerlei interessante extra digitale content bij de artikelen in de Universum.

Wij verzenden alleen exemplaren binnen Nederland. De proefexemplaren worden eens per kwartaal verzonden.

Klik hier om een proefexemplaar van het Universum aan te vragen!

Door een proefexemplaar aan te vragen krijg je onze digitale maandelijkse nieuwsbrief toegezonden. Je kunt jezelf hiervoor altijd weer uitschrijven.