Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

ok [14-04-2019 12:33]
rafael
ok [14-04-2019 12:40] (huidige)
rafael
Regel 1: Regel 1:
 ===== Sterrenkundezomerkamp (13-18 jaar)===== ===== Sterrenkundezomerkamp (13-18 jaar)=====
  
-Wil je deze zomer met vrienden relaxen in het gras, alles leren over zwaartekrachtsgolven en zwarte gaten, raketten bouwen of 's nachts met een telescoop aan de slag gaan? Dan is dit sterrekundezomerkamp perfect voor jou!+Wil je deze zomer met vrienden relaxen in het gras, alles leren over zwaartekrachtsgolven en zwarte gaten, raketten bouwen of 's nachts met een telescoop aan de slag gaan? Dan is dit sterrenkundezomerkamp perfect voor jou!
  
 {{ :dsc_6802_1.jpg?nolink&500 |}} {{ :dsc_6802_1.jpg?nolink&500 |}}
Regel 7: Regel 7:
  
  
-Deze zomer zullen we het hebben over veel sterrenkundige onderwerpen zoals exoplaneten, de nieuwe James Webb Ruimtetelescoop, radio telescopen en de //space race//. Daarnaast komen ook veel andere onderwerpen aan bod, zoals //artificial intelligence//, kosmologie en astrobiologie. Behalve dat de leiding je tijdens het hele kamp veel kan vertellen in de wandelgangen, komen er ook wetenschappers op bezoek om over ontwikkelingen binnen de natuur- en sterrenkunde te vertellen. Naast het uitpluizen van fundamentele sterrenkunde, ga je ook zelf waarnemen op het veld en leer je de basis van astrofotografie, zoals je kan zien op de foto hieronder. Dus of je nou een enthousiaste beginner of een doorgewinterde expert bent, er valt op kamp altijd iets leren! +Deze zomer zullen we het natuurlijk hebben over hoe je een foto maakt van een zwart gat, maar ook exoplaneten, de nieuwe James Webb Ruimtetelescoop en de //space race//. Daarnaast komen ook veel andere onderwerpen aan bod, zoals //artificial intelligence//, geschiedenis en mythen in de sterrenkunde en wiskunde in de sterrenkunde. Behalve dat de leiding je tijdens het hele kamp veel kan vertellen in de wandelgangen, komen er ook wetenschappers op bezoek om over ontwikkelingen binnen de natuur- en sterrenkunde te vertellen. Naast het uitpluizen van fundamentele sterrenkunde, ga je ook zelf waarnemen op het veld en leer je de basis van astrofotografie, zoals je kan zien op de foto hieronder. Dus of je nou een enthousiaste beginner of een doorgewinterde expert bent, er valt op kamp altijd iets leren! 
  
 Daarnaast nemen we de tijd om de omgeving te verkennen, te vertoeven in het water en een knisperend kampvuur met gitaarmuziek te begeleiden. Daarnaast nemen we de tijd om de omgeving te verkennen, te vertoeven in het water en een knisperend kampvuur met gitaarmuziek te begeleiden.