Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

ok [07-05-2020 11:36]
joran [Informatie rondom het coronavirus]
ok [24-05-2020 13:32] (huidige)
joran [Informatie rondom het coronavirus]
Regel 6: Regel 6:
  
 Mocht je (kind) interesse hebben om op OK 2020 te gaan, dan vragen we je dat gewoon aan te melden. Dit voorkomt dat als het kamp wél door kan gaan, we het alsnog moeten annuleren vanwege een tekort aan aanmeldingen. Mocht je (kind) interesse hebben om op OK 2020 te gaan, dan vragen we je dat gewoon aan te melden. Dit voorkomt dat als het kamp wél door kan gaan, we het alsnog moeten annuleren vanwege een tekort aan aanmeldingen.
 +
 +In het geval dat we OK 2020 toch moeten annuleren vervalt de volledige betalingsverplichting voor aanmeldingen én zullen we zo snel mogelijk eventueel overgemaakt kampgeld volledig terugboeken. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om het kampgeld pas vlak voor kamp (of eventueel bij aankomst) te voldoen; voor OK geldt geen aanbetalingsregeling. Dit geldt zowel voor annulering op last van de maatregelen van de overheid en/of het RIVM, als voor annulering op initiatief van de kampleiding. 
  
 Tot slot willen we graag benoemen dat de annuleringsregeling (zoals vermeld op de website en het aanmeldingsformulier) van kracht blijft. Tot slot willen we graag benoemen dat de annuleringsregeling (zoals vermeld op de website en het aanmeldingsformulier) van kracht blijft.