Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

ok:aanmelding [22-02-2020 11:37]
bureau
ok:aanmelding [02-05-2020 12:54] (huidige)
bureau
Regel 4: Regel 4:
 Het kamp vind plaats van zondag 26 juli tot en met vrijdag 7 augustus 2020 in groepsaccommodatie //Ons Thuis//, Ommel, Noord-Brabant Het kamp vind plaats van zondag 26 juli tot en met vrijdag 7 augustus 2020 in groepsaccommodatie //Ons Thuis//, Ommel, Noord-Brabant
  
-De kampprijs is rond de €370,- euro voor leden van de JWG of €389,- euro voor niet-leden. \\+De kampprijs is rond de €380,- euro voor leden van de JWG of €399,- euro voor niet-leden. \\
 Het deelnemersgeld kan je tot een week voor kamp overmaken op NL37INGB0001242312 t.n.v. Kampgroep Jongerenwerkgroep NVWS te Utrecht, onder vermelding van 'Ouderenkamp 2020' en je naam. Mocht dit niet mogelijk zijn, je kunt ook contant betalen bij aankomst (geef dat van tevoren even aan). Het deelnemersgeld kan je tot een week voor kamp overmaken op NL37INGB0001242312 t.n.v. Kampgroep Jongerenwerkgroep NVWS te Utrecht, onder vermelding van 'Ouderenkamp 2020' en je naam. Mocht dit niet mogelijk zijn, je kunt ook contant betalen bij aankomst (geef dat van tevoren even aan).
  
Regel 74: Regel 74:
 </form> </form>
  
-*Naar dit e-mailadres wordt tevens de factuur voor het lidmaatschap gestuurd. De kampprijs van OK-2020 is nog niet definitief maar zal rond de €370,- voor leden en €389,- voor niet-leden zijn (die daarmee automatisch en tot wederopzegging lid worden van de JWG. Wederopzegging dient te geschieden voor 1 december van dat jaar). Je aanmelding is pas definitief als je dit formulier ingevuld en ondertekend hebt verstuurd en daarvan een bevestiging hebt ontvangen per e-mail. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als je je laat inschrijft, loop je daarom het risico dat je op de wachtlijst komt te staan. +*Naar dit e-mailadres wordt tevens de factuur voor het lidmaatschap gestuurd. De kampprijs van OK-2020 is nog niet definitief maar zal rond de €380,- voor leden en €399,- voor niet-leden zijn (die daarmee automatisch en tot wederopzegging lid worden van de JWG. Wederopzegging dient te geschieden voor 1 december van dat jaar). Je aanmelding is pas definitief als je dit formulier ingevuld en ondertekend hebt verstuurd en daarvan een bevestiging hebt ontvangen per e-mail. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als je je laat inschrijft, loop je daarom het risico dat je op de wachtlijst komt te staan. 
  
 Als je bij aanvang van het kamp ouder bent dan 18 jaar kom je automatisch op de wachtlijst. Houd hier rekening mee! Gevonden voorwerpen worden aan het eind van het kamp 3 maanden bewaard. Op kamp worden foto’s gemaakt, deze kunnen voor publicitaire doeleinden van de JWG worden gebruikt, tenzij je hier schriftelijk bezwaar tegen maakt. De privacyverklaring van de JWG is te vinden op: www.sterrenkunde.nl/jwg/privacyverklaring. Als je bij aanvang van het kamp ouder bent dan 18 jaar kom je automatisch op de wachtlijst. Houd hier rekening mee! Gevonden voorwerpen worden aan het eind van het kamp 3 maanden bewaard. Op kamp worden foto’s gemaakt, deze kunnen voor publicitaire doeleinden van de JWG worden gebruikt, tenzij je hier schriftelijk bezwaar tegen maakt. De privacyverklaring van de JWG is te vinden op: www.sterrenkunde.nl/jwg/privacyverklaring.
  
 N.B. Het niet overmaken van het geld houdt nog geen afmelding in. Tot drie maanden voor het kamp is annulering gratis. Drie maanden tot een maand voor kamp zijn de annuleringskosten €12,-. Als je een maand tot twee weken voor kamp annuleert wordt de halve kampprijs in rekening gebracht. Daarna wordt bij annulering de volledige kampprijs in rekening gebracht. N.B. Het niet overmaken van het geld houdt nog geen afmelding in. Tot drie maanden voor het kamp is annulering gratis. Drie maanden tot een maand voor kamp zijn de annuleringskosten €12,-. Als je een maand tot twee weken voor kamp annuleert wordt de halve kampprijs in rekening gebracht. Daarna wordt bij annulering de volledige kampprijs in rekening gebracht.