Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

ok:aanmelding [05-06-2018 21:57]
rafael
ok:aanmelding [05-06-2018 22:14] (huidige)
seb
Regel 2: Regel 2:
 Met dit online formulier kun je je aanmelden voor kamp. Lees het goed, vul het in, onderteken digitaal en verstuur het. Met dit online formulier kun je je aanmelden voor kamp. Lees het goed, vul het in, onderteken digitaal en verstuur het.
  
-Het kamp vind plaats van zondag 22 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018 in groepsaccommodatie Ons Thuis, Ommel, Noord-Brabant+Het kamp vind plaats van zondag 22 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018 in groepsaccommodatie //Ons Thuis//, Ommel, Noord-Brabant
  
-De kampprijs bedraagt 360 euro voor leden van de JWG of 379 euro voor niet-leden. \\+De kampprijs bedraagt 360,- euro voor leden van de JWG of 379,- euro voor niet-leden. \\
 Het deelnemersgeld kan je tot een week voor kamp overmaken op NL37INGB0001242312 t.n.v. Kampgroep Jongerenwerkgroep NVWS te Utrecht, onder vermelding van 'Ouderenkamp 2018' en je naam. Mocht dit niet mogelijk zijn, je kunt ook contant betalen bij aankomst (geef dat van tevoren even aan). Het deelnemersgeld kan je tot een week voor kamp overmaken op NL37INGB0001242312 t.n.v. Kampgroep Jongerenwerkgroep NVWS te Utrecht, onder vermelding van 'Ouderenkamp 2018' en je naam. Mocht dit niet mogelijk zijn, je kunt ook contant betalen bij aankomst (geef dat van tevoren even aan).
  
Regel 58: Regel 58:
 Static "Vul het volgende in als je nog geen lid van de JWG bent, of als je al wel lid bent maar momenteel je lidmaatschapsgeld nog niet met automatische incasso betaalt. Static "Vul het volgende in als je nog geen lid van de JWG bent, of als je al wel lid bent maar momenteel je lidmaatschapsgeld nog niet met automatische incasso betaalt.
  
-Ik geef de JWG toestemming om de contributie vanaf 2019 jaarlijks per automatische incasso te innen. De contributie voor 2018 bedraagt €29 per jaar, of €14 voor een extra gezinslid. "+Ik geef de JWG toestemming om de contributie vanaf 2019 jaarlijks per automatische incasso te innen. De contributie voor 2018 bedraagt €29,- per jaar, of €14,- voor een extra gezinslid. "
  
 Textbox "Naam rekeninghouder:" ! Textbox "Naam rekeninghouder:" !
Regel 74: Regel 74:
 </form> </form>
  
-*Naar dit e-mailadres wordt tevens de factuur voor het lidmaatschap gestuurd. De kampprijs van OK-2018 is €360 voor leden en €379,- voor niet-leden (die daarmee automatisch en tot wederopzegging lid worden van de JWG. Wederopzegging dient te geschieden voor 1 december van dat jaar). Je aanmelding is pas definitief als je dit formulier ingevuld en ondertekend hebt verstuurd en daarvan een bevestiging hebt ontvangen per e-mail. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als je je laat inschrijft, loop je daarom het risico dat je op de wachtlijst komt te staan. +*Naar dit e-mailadres wordt tevens de factuur voor het lidmaatschap gestuurd. De kampprijs van OK-2018 is €360,- voor leden en €379,- voor niet-leden (die daarmee automatisch en tot wederopzegging lid worden van de JWG. Wederopzegging dient te geschieden voor 1 december van dat jaar). Je aanmelding is pas definitief als je dit formulier ingevuld en ondertekend hebt verstuurd en daarvan een bevestiging hebt ontvangen per e-mail. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als je je laat inschrijft, loop je daarom het risico dat je op de wachtlijst komt te staan. 
  
 Als je bij aanvang van het kamp ouder bent dan 18 jaar kom je automatisch op de wachtlijst. Houd hier rekening mee! Gevonden voorwerpen worden aan het eind van het kamp 3 maanden bewaard. Op kamp worden foto’s gemaakt, deze kunnen voor publicitaire doeleinden van de JWG worden gebruikt, tenzij je hier schriftelijk bezwaar tegen maakt. De privacyverklaring van de JWG is te vinden op: www.sterrenkunde.nl/jwg/privacyverklaring. Als je bij aanvang van het kamp ouder bent dan 18 jaar kom je automatisch op de wachtlijst. Houd hier rekening mee! Gevonden voorwerpen worden aan het eind van het kamp 3 maanden bewaard. Op kamp worden foto’s gemaakt, deze kunnen voor publicitaire doeleinden van de JWG worden gebruikt, tenzij je hier schriftelijk bezwaar tegen maakt. De privacyverklaring van de JWG is te vinden op: www.sterrenkunde.nl/jwg/privacyverklaring.
  
-N.B. Het niet overmaken van het geld houdt nog geen afmelding in. Tot drie maanden voor het kamp is annulering gratis. Drie maanden tot een maand voor kamp zijn de annuleringskosten 12 euro. Als je een maand tot twee weken voor kamp annuleert wordt de halve kampprijs in rekening gebracht. Daarna wordt bij annulering de volledige kampprijs in rekening gebracht.+N.B. Het niet overmaken van het geld houdt nog geen afmelding in. Tot drie maanden voor het kamp is annulering gratis. Drie maanden tot een maand voor kamp zijn de annuleringskosten 12,-. Als je een maand tot twee weken voor kamp annuleert wordt de halve kampprijs in rekening gebracht. Daarna wordt bij annulering de volledige kampprijs in rekening gebracht.