Vrijwilligers gezocht voor jubileum bijeenkomst

Ons verzoek

Beste leden Zoals jullie weten bestaat de JWG 45 jaar. Daarvoor is de jubileum commissie gestart om verschillende activiteiten te organiseren.

Een van de activiteiten die we willen organiseren is een grote jubileum bijeenkomst. Denk aan een interessante locatie, aansprekende sprekers en gave demonstraties.

Wij willen echter meer!

Ons idee is een jubileum bijeenkomst te organiseren voor maximaal 150 personen. Voor JWG en niet-JWG leden. Daarvoor zoeken wij vrijwilligers die de energie en tijd hebben om dit te realiseren.

Ben je geïnteresseerd! Neem dan contact op via jubcom-list@sterrenkunde.nl. Voor meer informatie… lees verder!

Ons Idee

Ik zal wat meer vertellen over ons idee.

Wij willen graag een groot jubileum organiseren voor maximaal 150 personen. We willen toegankelijk maken voor JWG en niet-JWG leden. We hebben de kanalen om dit breed te promoten.

De jubileum bijeenkomst gaat in november 2012 plaatsvinden. We hebben dus genoeg tijd om wat mooi op te zetten. Het betreft 1 dag die we opsplitsen in een programma voor de jeugd tot 14 jaar en een programma voor volwassenen vanaf 14 jaar. Op 1 zaterdag willen we van 10:00 t/m 15:00 een jeugd programma aan te bieden en van 16:00 t/m 23:00. We willen prominenten en aansprekende sprekers vragen. Gave demonstraties laten zien en leuke activiteiten aanbieden. En zoals je aan de tijden hebt gezien, lunch, diner en borrel.

Dit plan staat. De schaal zorgt ervoor dat we het voor 50 personen aankunnen. Maar we kunnen dit ook groter aanpakken. En daarvoor hebben we meer mensen nodig. Organisatorische talent dat tijd en energie wilt stoppen in het organiseren zijn dergelijk evenement.

Z'n bijeenkomst met externen is fantastisch voor onze vereniging. We laten zien dat sterrenkunde voor jongeren leeft en staat. Het geeft energie in onze vereniging en laat zien wat we kunnen. Als je daarmee wilt helpen dan waarderen wij dat enorm.

Neem contact op!

Vind je het leuk en heb je tijd om je daar voor in te zetten, neem dan contact op met jubcom-list@sterrenkunde.nl of bel 06-28062736. Voor vragen of opmerkingen kun je op hetzelfde adres contact zoeken.

Graag horen wij van je!
Met vriendelijk groet,
De Jubileum commissie
Paul Perdijk en
Jonathan Juursema