Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nieuws:vooraankondiging_alv [13-01-2012 13:16]
peterperdijk
nieuws:vooraankondiging_alv [18-02-2012 12:53] (huidige)
peterperdijk
Regel 15: Regel 15:
 De leden van het hoofdbestuur worden normaal gesproken op de ALV gekozen. Als er een vacature is, draagt het hoofdbestuur een kandidaat voor en/of kan een kandidaat zichzelf voordragen. De leden van het hoofdbestuur worden normaal gesproken op de ALV gekozen. Als er een vacature is, draagt het hoofdbestuur een kandidaat voor en/of kan een kandidaat zichzelf voordragen.
    
-Het huidige hoofdbestuur bestaat uit Peter Perdijk (voorzitter), Tim Verhagen (vice voorzitter), Rianne Plantenga (penningmeester), Steven Rieder (hoofdredacteur Universum), Maurits Dorlandt (Afdelingen), Zeb Nemeth (secretaris), Leon Timmermans (algemeen bestuurslid) Leon Oostrum (algemeen bestuurslid).+Het huidige hoofdbestuur bestaat uit Peter Perdijk (voorzitter), Tim Verhagen (vice voorzitter), Rianne Plantenga (penningmeester), Steven Rieder (hoofdredacteur Universum), Maurits Dorlandt (Afdelingen), Zeb Nemeth (secretaris), Leon Timmermans (algemeen bestuurslid) Leon Oostrum (algemeen bestuurslid) en Tessa Haverkamp (algemeen bestuurslid).
    
 Steven Rieder, Maurits Dorlandt en Zeb Nemeth treden de komende ALV af als lid van het hoofdbestuur.  Steven Rieder, Maurits Dorlandt en Zeb Nemeth treden de komende ALV af als lid van het hoofdbestuur. 
 Dit betekent dat er drie vacatures zijn in het hoofdbestuur! We zoeken dus een Secretaris, Hoofdredacteur en Afdeling coördinator. Als je geïnteresseerd bent in een van deze taken, kijk dan even op de site voor meer informatie. Het Hoofdbestuur maakt binnenkort haar kandidaten bekend. Ook kunnen leden kandidaat gesteld worden d.m.v. 15 handtekeningen van JWG-leden. Dit kan tot en met 14 april. Als men dit van plan is wordt het hoofdbestuur graag op de hoogte gehouden.  Dit betekent dat er drie vacatures zijn in het hoofdbestuur! We zoeken dus een Secretaris, Hoofdredacteur en Afdeling coördinator. Als je geïnteresseerd bent in een van deze taken, kijk dan even op de site voor meer informatie. Het Hoofdbestuur maakt binnenkort haar kandidaten bekend. Ook kunnen leden kandidaat gesteld worden d.m.v. 15 handtekeningen van JWG-leden. Dit kan tot en met 14 april. Als men dit van plan is wordt het hoofdbestuur graag op de hoogte gehouden. 
- 
  
 Mocht je stukken willen inzien of meer informatie over de vacatures willen hebben dan kun je mailen naar secretaris@sterrenkunde.nl.  Mocht je stukken willen inzien of meer informatie over de vacatures willen hebben dan kun je mailen naar secretaris@sterrenkunde.nl. 
-Stukken als de BALV notulen komen op de website te staan. Het jaarverslag zal 1 mei op de website komen en het financieel verslag zal 15 mei op de site te vinden zijn.+Stukken als de ALV notulen komen op de website te staan. Het jaarverslag zal uiterlijk 31 maart op de website komen en het financieel verslag zal uiterlijk 14 april op de site te vinden zijn.