Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nieuws:update_alv [01-04-2012 11:03]
peterperdijk
nieuws:update_alv [01-04-2012 11:05] (huidige)
peterperdijk
Regel 7: Regel 7:
 Een week voor de ALV zal een gedetailleerde agenda volgen waarbij meer inhoudelijk wordt ingegaan op de vergaderstukken. Mocht men vragen/opmerkingen hebben dan kun je contact opnemen met peter.perdijk@gmail.com. Een week voor de ALV zal een gedetailleerde agenda volgen waarbij meer inhoudelijk wordt ingegaan op de vergaderstukken. Mocht men vragen/opmerkingen hebben dan kun je contact opnemen met peter.perdijk@gmail.com.
  
-Als kandidaat voor de functie van Secretaris willen we als hoofdbestuur graag Rafael Mostert willen nomineren.+Als kandidaat voor de functie van Secretaris willen we als hoofdbestuur graag Rafael Mostert nomineren.
  
 Graag wil ik jullie er nog op wijzen dat er nog steeds **dringend gezocht** wordt naar een Hoofdredacteur Universum en Afdelingscoordinator. Hiervoor hebben wij alsnog **geen** geschikte kandidaten. Ga alstublieft actief zoeken naar mensen want onze wegen zijn uitgeput. en onze wegen zijn uitgeput. Graag wil ik jullie er nog op wijzen dat er nog steeds **dringend gezocht** wordt naar een Hoofdredacteur Universum en Afdelingscoordinator. Hiervoor hebben wij alsnog **geen** geschikte kandidaten. Ga alstublieft actief zoeken naar mensen want onze wegen zijn uitgeput. en onze wegen zijn uitgeput.