Het is weer bijna zover! In het weekend van (23 t/m 25 september) is er weer het Kaderweekend. Het Kaderweekend is dé gelegenheid om (weer) in contact te komen met de andere leden van het Kader van de JWG.

Dit jaar wordt het Kaderweekend gehouden in het alom bekende Hoeve Weltevreden in Heeswijk Dinter. Er zijn nog slaapplaatsen vrij, dus geef je snel op bij Tessa Haverkamp, tessa.haverkamp@gmail.com, 06-220 370 89! Deelname aan het Kaderweekend kost niets (muv hetgeen jezelf wenst te besteden aan drinken).

Ook als je niet kunt blijven slapen ben je van harte welkom om met het programma en de gezelligheid mee te komen doen. Vrijdag start het programma met twee praatjes om 20u, zaterdag gaat het programma om 12u verder en duurt het tot een uur of 21u. Vrijdagavond en zaterdagavond hebben we de gebruikelijke gezelligheid vanaf een uur of 22u. Neem voor meer info over het programma contact op met Peter Perdijk (peter.perdijk@gmail.com, 06-423 320 36).

In verband met de inkopen en logistiek is het altijd fijn als je even laat weten of je er bij bent, ook als je maar voor een deel van het programma komt.

Hopelijk tot op Kaderweekend!