Informatiekanalen van de JWG

Het Hoofdbestuur heeft van verschillende mensen de vraag gekregen over waar al het nieuws te vinden is dus vandaar een korte uitleg.

Tegenwoordig zijn er verschillende kanalen waar we informatie kunnen verspreiden. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Dit is wel afhankelijk van degene die de informatie plaatst en waar het opkomt. De officiële aankondigingen zullen in ieder geval altijd op de website of in de Universum te vinden zijn.

Universum De Universum is onze officiële communicatie middel naar de leden toe, vastgelegd in de statuten van de JWG. Hierin worden bijvoorbeeld de kampen, ALV uitnodiging en contributie aangekondigd. Dit is meestal een bijlage die bij de Universum wordt meegezonden. De vergader stukken van de ALV staan altijd op onze website.

http://www.sterrenkunde.nl/jwg/ Naast de Universum wordt al het officiële nieuws bekend gemaakt via de website. Daar worden alle activiteiten bekend gemaakt zoals de bovengenoemde, maar ook activiteiten van de afdelingen, excursies en promotie acties waar de JWG heen gaat.

Mailinglijsten De JWG heeft verschillende lijsten waar jij je voor hebt opgegeven. Voor de actieve leden is er de kaderlijst, voor alle leden hebben we de jwg-nieuwsbrief lijst. Nieuws wat op de website staat of activiteiten kunnen via deze lijsten gedeeld worden. Deze lijsten worden gemodereerd dus niet alles zal doorkomen, alleen wat relevant is voor de specifieke lijst.

Facebook pagina https://www.facebook.com/jongerenwerkgroepvoorsterrenkunde Op onze facebook pagina komt in verkorte vorm het nieuws van de website. Daarnaast worden er vaak leuke filmpjes en links gepost die de zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Namens de JWG zijn er een klein aantal mensen die hierop posten.

Facebook groep (JWG Kader) https://www.facebook.com/groups/161264643913165/ Dit is onze besloten groep voor JWG kader… iedereen die lid is kan hierop posten. Leuke dingen, etentjes, activiteiten, links, alles mag zolang het maar met de JWG of over sterrenkunde gaat.

Twitter https://twitter.com/jwgsterrenkunde Alles wat op de facebookpagina wordt gepost komt hier ook op. Daarnaast zijn er een aantal personen die bevoegd zijn namens de JWG te posten.

Heb je nog vragen hierover? Mail deze naar jwg@sterrenkunde.nl

Groeten, Hoofdbestuur JWG