Een reis door het heelal!

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Ga dan met afdeling Eindhoven mee op een reis door het heelal, en ontdek allemaal fascinerende dingen over ons heelal en alles wat daarin rondzweeft! De reis wordt gegeven in een cursusvorm, bestaande uit vier zondagmiddagen.

De cursus start op 4 november 2012 en bestaat uit bijeenkomsten, die op vier zondagmiddagen plaatsvinden (04-11, 11-11, 25-11 en 02-12). Deze middagen duren van 14:00 tot 16:00 uur en worden gehouden in de openbare bibliotheek in Eindhoven (de Witte Dame). Tijdens deze bijeenkomsten zullen interessante presentaties worden gehouden, maar ook zul je actief bezig gaan zijn! Zo gaan we misschien Marswagentjes bouwen of een eigen sterrenkaart maken, en wie weet wat nog meer!

Je krijgt een eigen informatiebrochure waarin je alles nog een keer rustig kunt nalezen. Aan het eind van de cursus krijg je een heus certificaat als dank voor je deelname!

De cursus kost € 30 euro voor JWG-leden, voor niet-leden is de prijs € 35 euro. Dit is dan inclusief een halfjaar lidmaatschap van de JWG.

Meld je nu aan, en mail naar aanmelden@jwgeindhoven.nl of kijk voor meer informatie op onze website www.jwgeindhoven.nl!