Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nieuws:frank_kooiman [02-05-2012 18:10]
tim
nieuws:frank_kooiman [02-05-2012 18:10] (huidige)
tim
Regel 3: Regel 3:
 Frank begeleide in de jaren '80 5x OKA in Schoonoord (84-88), de Puimichelkampen van '87 t/m '89 en '91 en meerdere weekendkampen. Frank begeleide in de jaren '80 5x OKA in Schoonoord (84-88), de Puimichelkampen van '87 t/m '89 en '91 en meerdere weekendkampen.
 Frank was erg geïnteresseerd in elektronica en op de kampen bracht hij iedere keer weer iets bijzonders mee.  Zo bracht hij bijvoorbeeld een zelfgebouwde ccd camera (iets wat in die tijd zeer bijzonder was) of een radiodetectiesysteem voor meteoren. Frank was erg geïnteresseerd in elektronica en op de kampen bracht hij iedere keer weer iets bijzonders mee.  Zo bracht hij bijvoorbeeld een zelfgebouwde ccd camera (iets wat in die tijd zeer bijzonder was) of een radiodetectiesysteem voor meteoren.
 +
  
 Natuurlijk leidde Frank dan ook altijd de praktische werkgroepen die gingen over bijvoorbeeld waarnemen of het gebruik van computers in de sterrenkunde. Natuurlijk leidde Frank dan ook altijd de praktische werkgroepen die gingen over bijvoorbeeld waarnemen of het gebruik van computers in de sterrenkunde.
  
-Frank was een beetje een introverte jongeman, maar kon soms ook weer heerlijk uit de hoek komen. Je kon echt veel plezier met hem hebben, maar ook kon je heerlijk met hem filosoferen over wetenschap en levensvragen.+ 
 +Frank was een beetje een introverte jongeman, maar kon soms ook weer heerlijk uit de hoek komen. Je kon echt veel plezier met hem hebben, maar ook kon je heerlijk met hem filosoferen over wetenschap en  
 +levensvragen. 
  
 Frank was als een fijne collega: rustig, betrouwbaar, deskundig en in voor een geintje. Frank was als een fijne collega: rustig, betrouwbaar, deskundig en in voor een geintje.
 +
  
 Het HB Het HB