Inschrijving geopend voor beginnerscursus Zwolle

Stel jij je wel eens vragen over het heelal? Over het groot het is? Hoeveel planeten er misschien wel zijn? Waar die kometen vandaan komen? En zou je zelf wel eens naar de Maan willen? Hoe zou het zijn om een tijd in een ruimtestation te verblijven?

Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde Thales organiseert weer een jeugdcursus in samenwerking met de landelijke JongerenWerkGroep Sterrenkunde. Deze cursus is speciaal bedoeld voor jongeren van 11 tot 14 jaar.

Dit keer wordt het een heel bijzondere cursus want we hebben ook kaartjes voor de theatervoorstelling waarin André Kuipers vertelt over zijn leven als astronaut. We gaan gezamenlijk op 14 maart naar theater De Spiegel waar de voorstelling om 19.30 uur begint.

De cursus is op: 7 en 14 februari, 7, 14 en 21 maart. Elke middag van 15 tot 17 uur.

De cursus kost € 50,- Dat is inclusief stencilmaterialen, een mooie draaibare sterrenkaart, theaterbezoek, een maaltijd op 14 maart en een lidmaatschap van een jaar van Thales. Ben je al jeugdlid van Thales, dan krijg je €10 euro korting.


Hieronder zie je een foto van een vorige groep. Reuze gezellige en leerzame middagen in de sterrenwacht op Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 te Zwolle. Je kunt je opgeven door voor 4 februari 2015 een mail te sturen naar gertschooten@gmail.com. Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal kaarten voor de theatervoorstelling!