Stichting Universum en JWG zoeken een spin in het web

Nieuwe bureaumedewerker gezocht

Helaas gaat Tessa Haverkamp binnenkort stoppen met haar werkzaamheden als bureaumedewerker voor de JWG en Stichting Universum (StUV), een functie die zij 3,5 jaar uitstekend heeft vervuld. Daarom zijn we op zoek naar een kandidaat voor deze sleutelfunctie voor StUV en de JWG.

De taken van de bureaumedewerker zijn heel divers. Denk daarbij aan het bijhouden van bestellingen voor brochures, het bijwonen van vergaderingen van het bestuur van de JWG en StUV, het ondersteunen van het StUV bestuur, het bijhouden van voorraadlijsten, de ledenlijst van de JWG beheren en reageren op vragen van leden en andere geïnteresseerden die een vraag hebben over sterrenkunde, de JWG of StUV (in de praktijk betekent dit vaak dat je goed weet wie waar verstand van heeft binnen de JWG of StUV en dat je een vraag tijdig doorspeelt). Daar krijg je heel veel voor terug: je bouwt een groot (en ook gezellig) netwerk op van mensen die dezelfde hobby hebben als jij. Daarnaast heb je voor 8 uur in de week een betaalde baan met StUV als werkgever.

Kortom, ben jij op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je nuttig werk verricht voor het populariseren van sterrenkunde in Nederland, reageer dan op deze vacature. Wij zoeken een enthousiaste nieuwe bureaumedewerker die goed overzicht kan houden en bij voorkeur enige ervaring heeft met administratieve werkzaamheden (dit is een pré, geen must). Er is geen leeftijdslimiet, maar enige werkervaring is eigenlijk wel vereist (kandidaten die in aanmerking komen zullen over het algemeen minimaal 18 jaar oud zijn). De werkzaamheden zullen overwegend plaatsvinden in de sterrenwacht in Utrecht. In principe is er geen reiskostenvergoeding. Het salaris bedraagt € 200,- per maand. Een goede beheersing van Word en Excel is een vereiste. Na een proeftijd van een maand volgt in principe een aanstelling voor een half jaar.

Om te solliciteren kun je contact opnemen met de secretaris van StUV, Klaas Huijbregts via khuijbregts@gmail.com. We ontvangen graag uiterlijk 31 oktober 2012 een korte motivatiebrief en een CV.