Lid worden van de JWG

Leden van de JWG krijgen vier keer per jaar het tijdschrift Universum thuisgestuurd en maandelijks per mail een nieuwsbrief toegestuurd. Verder kunnen de leden gratis of met korting deelnemen aan alle activiteiten van de JWG, zoals bijeenkomsten, excursies en kampen.

Lid worden van de JWG kost € 29 per jaar. Extra leden uit hetzelfde gezin (geen extra Universum) betalen € 14, en wie na de zomer lid wordt betaalt voor het lidmaatschap tot en met december € 19.

Lid worden van de JWG kan door het invullen van onderstaand formulier.

Binnen een week of twee ontvang je per post een bevestiging van jouw lidmaatschap bij de JWG, en een welkomstpakket! (Let op: in vakantieperiodes kunnen bovenstaande termijnen iets langer zijn!)

Privacyverklaring

Aanmeldingsformulier

Gegevens
Rekeninghouder

Only edit this fieldset if “Ik ben ook rekeninghouder” is set to “nee”.

Gezinslid
Overig
SEPA-Machtiging

Als je de JWG toestemming wil geven om de contributie automatisch te incasseren, vul dan dit formulier in. Let op! Het intrekken van een machtiging staat niet gelijk aan het opzeggen van lidmaatschap. Indien je liever zelf het lidmaatschap betaalt, laat dit gedeelte dan leeg.

De incasso zal geïnd worden onder vermelding van ons incassant-ID NL38 ZZZ 4041 0847 0000. U kunt de incasso binnen 8 weken terugboeken. Dit houdt geen opzegging van het lidmaatschap in.

Lidmaatschap opzeggen

Mocht u het lidmaatschap voor het komende jaar willen opzeggen, dan dient u dit schriftelijk te doen; per post (Zonnenburg 2, 3512 NL Utrecht) of per e-mail (jwg-bureau@sterrenkunde.nl) voor 1 december van het huidige jaar. Vermeld bij uw opzegging duidelijk uw lidnummer.

Zodra uw opzegging is verwerkt, krijgt u een bevestiging via e-mail. Dit is uw bewijs dat het abonnement daadwerkelijk is opgezegd. Als u na twee weken nog geen bevestiging van uw opzegging heeft ontvangen, neem dan contact op met het Landelijk Bureau om te verifiëren of uw opzegging wel is binnengekomen.

Lid worden voor instellingen

Wilt u als bibliotheek of sterrenwacht ons tijdschrift ontvangen? Dat kan!
Ook instellingen betalen slechts €29 per jaar, stuur een mail naar jwg-bureau@sterrenkunde.nl en vraag naar het lidmaatschapformulier voor instellingen.