Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

leiding_paaskamp [13-01-2020 09:25]
bureau [Axel Vreeken]
leiding_paaskamp [22-01-2020 21:36] (huidige)
fabian
Regel 42: Regel 42:
 \\ \\
 \\ \\
 +\\ 
 +\\
  
 ====== Martijn Wilhelm ====== ====== Martijn Wilhelm ======
Regel 52: Regel 53:
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 65: Regel 68:
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 76: Regel 83:
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 89: Regel 98:
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 116: Regel 127:
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 129: Regel 142:
 Ik ben Julia en 18 jaar oud! In tegenstelling tot de meeste leiding van de JWG, ga ik zelf pas 3 jaar mee. Maar dit maakt mij niet minder enthousiast :) Verder heb ik 2 jaar bij afdeling Amsterdam rondgelopen. Ook geef ik elke maandag volleybaltraining aan kids van verschillende leeftijden. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar leiding van Paka te zijn! Ik ben Julia en 18 jaar oud! In tegenstelling tot de meeste leiding van de JWG, ga ik zelf pas 3 jaar mee. Maar dit maakt mij niet minder enthousiast :) Verder heb ik 2 jaar bij afdeling Amsterdam rondgelopen. Ook geef ik elke maandag volleybaltraining aan kids van verschillende leeftijden. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar leiding van Paka te zijn!
 \\ \\
-\\+
 \\ \\
 \\ \\
Regel 145: Regel 158:
 Ik ben Merlijn en ik ben 18 jaar. Ik ben al 11 jaar lid van de JWG en ga dit jaar voor het eerst als leiding mee. Ook ben ik altijd te vinden bij de bijeenkomsten van de afdeling Leiden. Verder werk ik in een verzorgingstehuis als activiteitenbegeleider en hou ik erg van schermen. Van sterrenkunde zelf weet ik niet bijster veel, maar mocht je vragen hebben over dingen als kunst of coole scherm-technieken kan je bij mij zeker terecht. Ik heb ontzettend veel zin in PaKa, dus tot dan! Ik ben Merlijn en ik ben 18 jaar. Ik ben al 11 jaar lid van de JWG en ga dit jaar voor het eerst als leiding mee. Ook ben ik altijd te vinden bij de bijeenkomsten van de afdeling Leiden. Verder werk ik in een verzorgingstehuis als activiteitenbegeleider en hou ik erg van schermen. Van sterrenkunde zelf weet ik niet bijster veel, maar mocht je vragen hebben over dingen als kunst of coole scherm-technieken kan je bij mij zeker terecht. Ik heb ontzettend veel zin in PaKa, dus tot dan!
 \\ \\
 +
 \\ \\
 \\ \\
 \\ \\
 +\\
 +\\
 +\\
 +====== Ben Molenaar ======
  
 +\\
 +Hallo iedereen!
 +\\
 +Ik ben Ben en ik ben 19 jaar oud. Ik ga al best lang met de JWG. Mijn eerste kamp was ook een paka, maar dan in 2010. Verder ben ik een vrijwilliger bij DreamHack en ben ik hier erg gepassioneerd over, dus als je wat wilt weten over esports en hoe dat allemaal achter de schermen werkt. Dan ben je bij mij op het juiste adres. Na mijn Havo wil ik Event Management gaan studeren en dan later zelf (het liefst bij DreamHack) dit soort evenementen gaan organiseren. Ik weet niet veel van een bepaald deel van sterrenkunde, maar ik weet van alles wel een beetje, maar ik vind spectroscopie en een kolonie maken op mars toch wel echt het leukste. Dit wordt mijn eerste kamp als leiding en ik heb er erg veel zin in! Ik hoop jullie ook! Tot dan :)))
 +\\
 +\\
 +\\
 +\\
 +\\
 +\\