Dit is een oude revisie van het document!


Over de Leiding

Dag allemaal!
Wij zijn de PaKa-leiding. Mochten jullie ons nog niet kennen, dan kun je hier iets over ons lezen.

Fabian Angevaare


Hey allemaal!
Ik ben Fabian en ik ben 24 jaar. Ik ga dit jaar voor de vijfde keer mee als leiding op PaKa. Dit is mijn 11e jaar bij de JWG. Ik studeer aan de Hogeschool Amsterdam om leraar in Biologie te worden en zit in mijn derde jaar. Ik werk bij de Jaap Eden baan (de oudste kunstijsbaan van Nederland & 5vijfde van de wereld). Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!

Axel Vreeken

24 jaar oud.
Student 'International Media & Entertainment Management'.

Alhoewel ik al 15 jaar lid ben van de JWG, ben ik meer gekwalificeerd voor het antwoorden van je film vragen dan je vragen over sterrenkunde.

Martijn Wilhelm


Hey,

Ik ben Martijn, ik ben 23 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de derde keer leiding! Ik studeer zelf ook sterrenkunde, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen. Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!

Mart Vreeken

Hallo,
Ik ben Mart en ik ben 22 jaar, aankomend kamp ben ik voor de derde keer leiding. Alhoewel ik al 15 jaar lid ben van de JWG, heb ik nog steeds niet heel veel verstand van sterrenkunde. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka! Tegenwoordig doe ik niet alleen PaKa maar ben ik ook de Landelijk Bureau Medewerker. Als jullie vragen hebben betreffend het Universum of jullie gegevens bij de JWG krijg ik die binnen.

Ilva NoaHoi,
Mijn naam is Ilva Noa, ik ben 20 jaar oud. Ik ga al ruim tien jaar mee op kamp van de JWG en ook voor mij is dit het derde jaar als leiding. Ik studeer medische biologie, maar ben ook erg geïnteresseerd in sterrenkunde. Ik heb heel erg veel zin in dit paaskamp!

Casper


Heyhoi,
Ik ben Casper, ik ben inmiddels 21 jaar oud en ik studeer wiskunde in Leiden. Ik ben inmiddels bijna 13 jaar lid van de JWG en ben sinds kort ook (aankomend) secretaris van de JWG. Al sinds ik kon lezen ben ik geïnteresseerd in sterrenkunde, de JWG kampen zijn dan ook altijd een van de hoogtepunten van het jaar geweest. Alhoewel mijn kennis over de jaren een beetje verwaterd is hoop ik alsnog het een en ander te kunnen vertellen. Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee naar het Paaskamp en ik heb er dan ook erg veel zin in.
Dus tot PaKa!

Jannie PoelsHoi allemaal!,
Ik ben Jannie en ik ben 19 jaar. Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee met Paka, dit wordt ook mijn tweede keer leiding bij de JWG. Zelf ben ik wel al 4 jaar leiding bij Jong Nederland en ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding Onderwijsassistent. Ik werk bij een rozenkwekerij als leidinggevende. Ik heb weer ontzettend veel zin in PaKa en hoop jullie dan allemaal weer te zien, tot dan!

Elise SängerHoi!
Ik ben Elise en ik ben 21 jaar. Ik ben 6 jaar lid van de JWG en ik zit bij de Universum redactie. Dit jaar ga ik voor het eerst als leiding mee op PaKa. Daarnaast ben ik al een paar jaar leiding bij scouting. Ik studeer wiskunde en natuurkunde, dus met vragen daarover kun je bij mij terecht. Ook veel van je vragen over sterrenkunde kan ik beantwoorden zolang het niet over waarnemen gaat. Ik speel graag spelletjes, dus ik wil altijd wel mee doen met een spelletje. Ik heb in ieder geval al super veel zin in PaKa. Tot dan!

Tünde MeijerHoi!
Ik ben Tünde en ik ben 18 jaar. Ik ga dit jaar voor het eerst mee op PaKa als leiding, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben lid van de JWG sinds 2012, en zit inmiddels enkele jaren bij de redactie van het verenigingstijdschrift Universum. Ook laat ik zo nu en dan mijn neus zien bij afdeling Utrecht en het hoofdbestuur. Ik studeer sterrenkunde, dus je bent bij mij welkom met al je interessante vragen, maar als het té moeilijk is stuur ik je door naar Martijn. Dan leer ik zelf ook nog wat :D

Swaen LievestroHoi,
Ik ben Swaen! Ik ben 22 en ben lid van de JWG sinds mijn 9e. Als deelnemer vond ik PaKa altijd een vet leuk kamp dus ik heb ontzettend veel zin om weer mee te gaan, maar nu als leiding! Ik hou vooral van waarnemen (hoewel ik zelf geen telescoop heb…), dus daar mag je me op kamp altijd over lastig vallen. Verder studeer ik film, dus als je leuke (of stomme) vragen hebt over je lievelingsfilm kan je ook bij me aankloppen. Tot op kamp!Abel NémethHallo,
Ik ben 24 jaar en ga al bijna 30 kampen mee als deelnemer of leiding. Ik werk op Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht en studeer aan de kunstacademie. Als je een fanatiek JWG-kampganger bent ontkom je niet aan mij; ik begeleid naast PaKa ook Winterkamp én Ouderenkamp! Naast al die sterrenkundedrukte hou ik me graag bezig met dingen maken – spellen, games, tekeningen, noem maar op. Je kan bij mij terecht voor vrijwel alles, ik doe altijd mijn best om je te helpen.Wessel de KookerHoi!
Ik ben Wessel en ik ben 22 jaar. Ik maak videogames en animaties in Breda. Ik ben sinds mijn 7e lid van de JWG en na jaren deelnemer te zijn geweest loop nu al een paar jaar mee als leiding op Joka, Wika, en nu dus ook Paka! Ook ben ik vaak te vinden bij de bijeenkomsten van afdeling Leiden. Verder houd ik van zingen, dansen, bomen, bubbels, wolken, katten, en SPACE en LAZORS en SPACE!
Ik heb d'r onwijs veel zin in!
Doei!