Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

leiding_paaskamp [16-03-2019 16:39]
fabian
leiding_paaskamp [11-03-2020 17:17] (huidige)
fabian [Ben Molenaar]
Regel 10: Regel 10:
  
  
-===== Fabian Angevaare ====== +====== Fabian Angevaare ======= 
-\\ +{{:70933676_10219602003949922_8524423348459929600_o.jpg?150 |}}\\
-{{:ergens_in_schotland.jpg?250 |}} +
 Hey allemaal!\\ Hey allemaal!\\
-Ik ben Fabian en ik ben 24 jaar. Ik ga dit jaar voor de vijfde keer mee als +Ik ben Fabian en ik ben 25 jaar. 
-leiding op PaKa. Dit is mijn 11e jaar bij de JWG. Ik studeer aan de Hogeschool Amsterdam om leraar in Biologie te worden en zit in mijn derde jaar. Ik werk bij de Jaap Eden baan (de oudste kunstijsbaan van Nederland & 5vijfde van de wereld).+Ik ga dit jaar voor de zesde keer mee als leiding op PaKa. 
 +Dit is mijn 13e jaar bij de JWG. 
 +Ik werk bij de Jaap Eden baan (de oudste kunstijsbaan van Nederland & vijfde van de wereld), daarnaast werk ik bij de zwembaden in Amsterdam als toezichthouder en als kassamedewerker.
 Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien! Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!
 +Voor vragen over biologie kun je altijd bij mij terecht.
 \\ \\
  
Regel 24: Regel 25:
 \\ \\
 \\ \\
 +\\ 
 +\\
 ====== Axel Vreeken ====== ====== Axel Vreeken ======
 {{ :paka:leiding:axel.jpg?300|}} {{ :paka:leiding:axel.jpg?300|}}
-24 jaar oud.+25 jaar oud
 +\\ 
 +16 jaar lid van de JWG.
 \\ \\
 Student 'International Media & Entertainment Management'. Student 'International Media & Entertainment Management'.
  
-Alhoewel ik al 15 jaar lid ben van de JWG, ben ik meer gekwalificeerd voor het antwoorden van je film vragen dan je vragen over sterrenkunde.+Alle media gerelateerde kwesties (vooral film) kunnen tijdens kamp op mij gericht worden, antwoord hierop zal echter afhangen.
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 39: Regel 45:
 \\ \\
  
- +====== Martijn Wilhelm ======
-===== Martijn Wilhelm ======+
 {{:portret_martijn.jpg?200 |}} {{:portret_martijn.jpg?200 |}}
 \\ \\
 Hey, Hey,
  
-Ik ben Martijn, ik ben 23 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de derde keer leiding! Ik studeer zelf ook sterrenkunde, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen.  Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!+Ik ben Martijn, ik ben 24 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de vierde keer leiding! Ik heb sterrenkunde gestudeerd en werk nu als sterrenkundige, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen. Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!
 \\ \\
  
 +\\
 +\\
 \\ \\
 \\ \\
Regel 53: Regel 60:
 \\ \\
  
-===== Mart Vreeken ======+====== Mart Vreeken ======
 {{ :dsc_2596.jpg?nolink&300|}} {{ :dsc_2596.jpg?nolink&300|}}
  
 Hallo,\\ Hallo,\\
-Ik ben Mart en ik ben 22 jaar, aankomend kamp ben ik voor de derde keer leiding. Alhoewel ik al 15 jaar lid ben van de JWG, heb ik nog steeds niet heel veel verstand van sterrenkunde. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka!+Ik ben Mart en ik ben 23 jaar, aankomend kamp ben ik voor de derde keer leiding. Alhoewel ik al 16 jaar lid ben van de JWG, heb ik nog steeds niet heel veel verstand van sterrenkunde. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka!
 Tegenwoordig doe ik niet alleen PaKa maar ben ik ook de Landelijk Bureau Medewerker. Als jullie vragen hebben betreffend het Universum of jullie gegevens bij de JWG krijg ik die binnen. Tegenwoordig doe ik niet alleen PaKa maar ben ik ook de Landelijk Bureau Medewerker. Als jullie vragen hebben betreffend het Universum of jullie gegevens bij de JWG krijg ik die binnen.
 \\ \\
Regel 65: Regel 72:
 \\ \\
 \\ \\
- 
-====== Ilva Noa ====== 
 \\ \\
 +\\
 +
 +====== Ilva Noa Stellingwerf======
 +
 {{:ilva_noa.jpg?300 |}} {{:ilva_noa.jpg?300 |}}
 \\ \\
Regel 78: Regel 87:
 \\ \\
 \\ \\
- 
-====== Casper ===== 
 \\ \\
 +\\
 +
 +====== Casper Barendrecht ======
 +
 {{ :paka:leiding:casperbarendrecht.jpg?nolink&300|}} {{ :paka:leiding:casperbarendrecht.jpg?nolink&300|}}
 Heyhoi,\\ Heyhoi,\\
Regel 91: Regel 102:
 \\ \\
 \\ \\
- 
-====== Jannie Poels ===== 
 \\ \\
-{{:paka:badass_jannie.jpg?175 |}}+\\ 
 + 
 +====== Jannie Poels ====== 
 + 
 +{{:paka:badass_jannie.jpg?125 |}}
 \\ \\
 Hoi allemaal!,\\ Hoi allemaal!,\\
Regel 104: Regel 117:
 \\ \\
 \\ \\
- 
-====== Elise Sänger ===== 
 \\ \\
-{{ :elise-paka-foto-website.jpeg?300|}}+\\ 
 + 
 +====== Tünde Meijer ====== 
 +{{ :paka:piramide_tunde.jpg?200|}}
 \\ \\
 Hoi!\\ Hoi!\\
-Ik ben Elise en ik ben 21 jaar. Ik ben 6 jaar lid van de JWG en ik zit bij de Universum redactieDit jaar +Ik ben Tünde en ik ben 19 jaar. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op PaKa als leiding, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben lid van de JWG sinds 2012, en ben hoofdredacteur van het verenigingstijdschrift Universum. Ook laat ik zo nu en dan mijn neus zien bij de afdelingen in Leiden en UtrechtIn mijn vrije tijd speel ik altviool, quidditch, en van tijd tot tijd Dungeons&Dragons. Ik studeer sterrenkunde, dus je bent bij mij welkom met al je interessante vragen, maar als het té moeilijk is stuur ik je door naar MartijnDan leer ik zelf ook nog wat :D
-ga ik voor het eerst als leiding mee op PaKa. Daarnaast ben ik al een paar jaar leiding bij scouting. Ik +
-studeer wiskunde en natuurkunde, dus met vragen daarover kun je bij mij terecht. Ook veel van je +
-vragen over sterrenkunde kan ik beantwoorden zolang het niet over waarnemen gaatIk speel graag +
-spelletjes, dus ik wil altijd wel mee doen met een spelletje. Ik heb in ieder geval al super veel zin in +
-PaKa. +
-Tot dan!+
 \\ \\
  
Regel 123: Regel 131:
 \\ \\
 \\ \\
- 
-====== Tünde Meijer ===== 
 \\ \\
- 
-{{:paka:piramide_tunde.jpg?250 |}} 
-\\ 
-Hoi!\\ 
-Ik ben Tünde en ik ben 18 jaar. Ik ga dit jaar voor het eerst mee op PaKa als leiding, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben lid van de JWG sinds 2012, en zit inmiddels enkele jaren bij de redactie van het verenigingstijdschrift Universum. Ook laat ik zo nu en dan mijn neus zien bij afdeling Utrecht en het hoofdbestuur. Ik studeer sterrenkunde, dus je bent bij mij welkom met al je interessante vragen, maar als het té moeilijk is stuur ik je door naar Martijn. Dan leer ik zelf ook nog wat :D 
 \\ \\
 +
 +====== Julia Karlas ======
 +{{:paka:leiding:julia_karlas.jpg?150 |}}
  
 \\ \\
 +Hoi,
 \\ \\
 +Ik ben Julia en 18 jaar oud! In tegenstelling tot de meeste leiding van de JWG, ga ik zelf pas 3 jaar mee. Maar dit maakt mij niet minder enthousiast :) Verder heb ik 2 jaar bij afdeling Amsterdam rondgelopen. Ook geef ik elke maandag volleybaltraining aan kids van verschillende leeftijden. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar leiding van Paka te zijn!
 \\ \\
 +
 \\ \\
-====== Swaen Lievestro ===== 
 \\ \\
-{{ :paka:swaen_strand.jpg?300|}} 
 \\ \\
-Hoi, 
 \\ \\
-Ik ben Swaen! Ik ben 22 en ben lid van de JWG sinds mijn 9e. Als deelnemer vond ik PaKa altijd een vet leuk kamp dus ik heb ontzettend veel zin om weer mee te gaan, maar nu als leiding! 
-Ik hou vooral van waarnemen (hoewel ik zelf geen telescoop heb...), dus daar mag je me op kamp altijd over lastig vallen. Verder studeer ik film, dus als je leuke (of stomme) vragen hebt over je lievelingsfilm kan je ook bij me aankloppen. Tot op kamp! 
 \\ \\
 \\ \\
 +
 +====== Merlijn Verlinden ======
 +{{ :paka:leiding:merlijn_verlinden.jpeg?150|}}
 +
 \\ \\
 +Hoi,
 \\ \\
-====== Abel Németh =====+Ik ben Merlijn en ik ben 18 jaar. Ik ben al 11 jaar lid van de JWG en ga dit jaar voor het eerst als leiding mee. Ook ben ik altijd te vinden bij de bijeenkomsten van de afdeling Leiden. Verder werk ik in een verzorgingstehuis als activiteitenbegeleider en hou ik erg van schermen. Van sterrenkunde zelf weet ik niet bijster veel, maar mocht je vragen hebben over dingen als kunst of coole scherm-technieken kan je bij mij zeker terecht. Ik heb ontzettend veel zin in PaKa, dus tot dan!
 \\ \\
  
 \\ \\
-Hallo, 
 \\ \\
-Ik ben 24 jaar en ga al bijna 30 kampen mee als deelnemer of leiding. Ik werk op Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht en studeer aan de kunstacademie. Als je een fanatiek JWG-kampganger bent ontkom je niet aan mij; ik begeleid naast PaKa ook Winterkamp én Ouderenkamp! Naast al die sterrenkundedrukte hou ik me graag bezig met dingen maken – spellen, games, tekeningen, noem maar op. Je kan bij mij terecht voor vrijwel alles, ik doe altijd mijn best om je te helpen. 
 \\ \\
 \\ \\
 \\ \\
 \\ \\
-====== Wessel de Kooker  =====+====== Ben Molenaar =====
 +{{:paka:leiding:whatsapp_image_2020-03-10_at_17.37.23.jpeg?150 |}}
 \\ \\
 +Hallo iedereen!
 \\ \\
-Hoi!+Ik ben Ben en ik ben 19 jaar oud. Ik ga al best lang met de JWG. Mijn eerste kamp was ook een paka, maar dan in 2010. Verder ben ik een vrijwilliger bij DreamHack en ben ik hier erg gepassioneerd over, dus als je wat wilt weten over esports en hoe dat allemaal achter de schermen werkt. Dan ben je bij mij op het juiste adres. Na mijn Havo wil ik Event Management gaan studeren en dan later zelf (het liefst bij DreamHack) dit soort evenementen gaan organiseren. Ik weet niet veel van een bepaald deel van sterrenkunde, maar ik weet van alles wel een beetje, maar ik vind spectroscopie en een kolonie maken op mars toch wel echt het leukste. Dit wordt mijn eerste kamp als leiding en ik heb er erg veel zin inIk hoop jullie ook! Tot dan :)))
 \\ \\
-Ik ben Wessel en ik ben 22 jaar. Ik maak videogames en animaties in Breda. Ik ben sinds mijn 7e lid van de JWG en na jaren deelnemer te zijn geweest loop nu al een paar jaar mee als leiding op Joka, Wika, en nu dus ook Paka! Ook ben ik vaak te vinden bij de bijeenkomsten van afdeling Leiden. Verder houd ik van zingen, dansen, bomen, bubbels, wolken, katten, en SPACE en LAZORS en SPACE! 
 \\ \\
-Ik heb d'r onwijs veel zin in! 
 \\ \\
-Doei!  
 \\ \\
 \\ \\
 \\ \\
-\\ 
- 
- 
- 
- 
-