Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

leiding_paaskamp [16-12-2018 17:22]
fabian [Tünde Meijer]
leiding_paaskamp [16-04-2019 08:39] (huidige)
fabian [Fabian Angevaare]
Regel 16: Regel 16:
 Hey allemaal!\\ Hey allemaal!\\
 Ik ben Fabian en ik ben 24 jaar. Ik ga dit jaar voor de vijfde keer mee als Ik ben Fabian en ik ben 24 jaar. Ik ga dit jaar voor de vijfde keer mee als
-leiding op PaKa. Dit is mijn 11e jaar bij de JWG. Ik studeer aan de Hogeschool Amsterdam om leraar in Biologie te worden en zit in mijn derde jaar. Ik werk bij de Jaap Eden baan (de oudste schaatsbaan van Nederland).+leiding op PaKa. Dit is mijn 11e jaar bij de JWG. Ik studeer aan de Hogeschool Amsterdam om leraar in Biologie te worden en zit in mijn derde jaar. Ik werk bij de Jaap Eden baan (de oudste kunstijsbaan van Nederland & vijfde van de wereld).
 Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien! Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!
 \\ \\
Regel 45: Regel 45:
 Hey, Hey,
  
-Ik ben Martijn, ik ben 23 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de vijfde keer leiding! Ik studeer zelf ook sterrenkunde, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen.  Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!+Ik ben Martijn, ik ben 23 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de derde keer leiding! Ik studeer zelf ook sterrenkunde, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen.  Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!
 \\ \\
  
Regel 125: Regel 125:
  
 ====== Tünde Meijer ===== ====== Tünde Meijer =====
-\\ 
-{{:paka:piramide_tunde.jpg?250}} 
 \\ \\
  
 +{{:paka:piramide_tunde.jpg?250 |}}
 +\\
 +Hoi!\\
 +Ik ben Tünde en ik ben 18 jaar. Ik ga dit jaar voor het eerst mee op PaKa als leiding, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben lid van de JWG sinds 2012, en zit inmiddels enkele jaren bij de redactie van het verenigingstijdschrift Universum. Ook laat ik zo nu en dan mijn neus zien bij afdeling Utrecht en het hoofdbestuur. Ik studeer sterrenkunde, dus je bent bij mij welkom met al je interessante vragen, maar als het té moeilijk is stuur ik je door naar Martijn. Dan leer ik zelf ook nog wat :D
 \\ \\
  
Regel 135: Regel 137:
 \\ \\
 \\ \\
- 
 ====== Swaen Lievestro ===== ====== Swaen Lievestro =====
 \\ \\
Regel 147: Regel 148:
 \\ \\
 \\ \\
 +\\
 +====== Abel Németh =====
 \\ \\
  
-===== Alyssa Vreeken ===== 
 \\ \\
-{{:alyssa.paka.jpg?150 |}}+Hallo,
 \\ \\
-Hallo!+Ik ben 24 jaar en ga al bijna 30 kampen mee als deelnemer of leiding. Ik werk op Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht en studeer aan de kunstacademie. Als je een fanatiek JWG-kampganger bent ontkom je niet aan mij; ik begeleid naast PaKa ook Winterkamp én OuderenkampNaast al die sterrenkundedrukte hou ik me graag bezig met dingen maken – spellen, games, tekeningen, noem maar op. Je kan bij mij terecht voor vrijwel alles, ik doe altijd mijn best om je te helpen.
 \\ \\
-Ik ben Alyssa en ik ben 26 jaar oud. Ik zou eigenlijk (vorig jaar) al niet meer mee gaan op kamp, maar ik vind het zo gezellig dat ik toch maar van Paaskamp 2019 mijn laatste kamp ga maken. Ik heb Engelse Taal en Cultuur gestudeerd, maar ben momenteel bezig met mijn master Literatuur Vandaag aan Universiteit Utrecht. Dit zal mijn achtste jaar zijn als Paaskamp leiding, maar  ben daarvoor zelf ook al vijf jaar mee geweest als deelnemer (op Paaskamp)Ik kijk er erg naar uit, en heb zin in alle gezelligheid, voor een laatste keertje+\\ 
-Tot dan!+\\ 
 +\\ 
 +====== Wessel de Kooker  ===== 
 +\\ 
 + 
 +\\ 
 +Hoi! 
 +\\ 
 +Ik ben Wessel en ik ben 22 jaar. Ik maak videogames en animaties in Breda. Ik ben sinds mijn 7e lid van de JWG en na jaren deelnemer te zijn geweest loop nu al een paar jaar mee als leiding op Joka, Wika, en nu dus ook Paka! Ook ben ik vaak te vinden bij de bijeenkomsten van afdeling LeidenVerder houd ik van zingen, dansen, bomen, bubbels, wolken, katten, en SPACE en LAZORS en SPACE! 
 +\\ 
 +Ik heb d'r onwijs veel zin in! 
 +\\ 
 +Doei
 \\ \\
 \\ \\