Over de Leiding

Dag allemaal!
Wij zijn de PaKa-leiding. Mochten jullie ons nog niet kennen, dan kun je hier iets over ons lezen.

Liselotte


Hoi,
Ik ben Liselotte en dit jaar ga ik weer mee op kamp! Ik ben al 15 jaar lid van de jwg en ben op heel wat verschillende kampen geweest. Ik ben 24 jaar oud. Ik ben druk bezig met fotografie, tekenen en schilderen. Ik studeer nu Fine Arts (Schone Kunsten). Je zult mij op kamp dan ook veel met mijn camera zien. Ik weet niet zoveel af van sterrenkunde maar je kunt me alles vragen en ik zal proberen antwoord te geven en anders stuur ik je door naar een andere leiding die wel sterrenkundig is. Dit word dan ook mijn zesde en laatste jaar als leiding.

Tot op Kamp!


Victor


Hallo,

Ik ben Victor, 24 jaar oud, en al 12 jaar lid van de JWG. Ik woon in Enschede en heb daar Technische Wiskunde gestudeerd, nu ben ik net begonnen met promoveren. Dit wordt mijn vijfde paaskamp als leiding, en ben ook al ontzettend vaak als deelnemer op kamp geweest. Daarnaast ben ik leiding op JoKa. Zelf vind ik het erg leuk om een speurtocht, spelletjes en knutsels te doen. We gaan er dus een leuk kamp van maken!

Hopelijk zie ik jullie allemaal op Paaskamp!Mariska


Haai,

Ik ben Mariska en ik ben 22 jaar. Ik studeer nu Rechten op de Universiteit Utrecht. Ik ben ondertussen al heel wat jaar lid van de JWG, en dit is mijn vijfde jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in, en ik hoop jullie ook!

Tot op PaKa :)===

Fabian


Hey allemaal!
Ik ben Fabian en ik ben 22 jaar. Ik ga dit jaar voor de vierde keer mee als leiding op PaKa. Dit is mijn 10e jaar bij de JWG. Ik studeer aan de Hogeschool Amsterdam om leraar in Biologie te worden en zit in mijn tweede jaar. Ik werk bij de Jaap Eden baan (de oudste schaatsbaan van Nederland). Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!Axel

23 jaar oud.
Student 'International Media & Entertainment Management'.

Alhoewel ik al 14 jaar lid ben van de JWG, ben ik meer gekwalificeerd voor het antwoorden van je film vragen dan je vragen over sterrenkunde.
Martijn

Hey,

Ik ben Martijn, ik ben 22 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit jaar ben ik voor de tweede keer leiding! Ik studeer zelf ook sterrenkunde, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen. Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!

Mart

Hallo,
Ik ben Mart en ik ben 21 jaar, aankomend kamp ben ik voor de tweede keer leiding. Alhoewel ik al 14 jaar lid ben van de JWG, heb ik nog steeds niet heel veel verstand van sterrenkunde. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka! Tegenwoordig doe ik niet alleen PaKa maar ben ik ook de Landelijk Bureau Medewerker. Als jullie vragen hebben betreffen d het Universum of jullie gegevens bij de JWG krijg ik die binnen.

Ilva NoaHoi,
Mijn naam is Ilva Noa, ik ben 19 jaar oud. Ik ga al ruim tien jaar mee op kamp van de JWG en ook voor mij is dit het tweede jaar als leiding. Ik studeer medische biologie, maar ben ook erg geïnteresseerd in sterrenkunde. Ik heb heel erg veel zin in dit paaskamp!

Casper


Heyhoi,
Ik ben Casper, ik ben inmiddels 20 jaar oud en ik studeer wiskunde in Leiden. Ik ben inmiddels bijna 12 jaar lid van de JWG en ben sinds kort ook (aankomend) secretaris van de JWG. Al sinds ik kon lezen ben ik geïnteresseerd in sterrenkunde, de JWG kampen zijn dan ook altijd een van de hoogtepunten van het jaar geweest. Alhoewel mijn kennis over de jaren een beetje verwaterd is hoop ik alsnog het een en ander te kunnen vertellen. Dit jaar ga ik voor het eerst mee naar het Paaskamp en ik heb er dan ook erg veel zin in.
Dus tot PaKa!

Jannie PoelsHoi allemaal!,
Ik ben Jannie en ik ben 18 jaar. Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee met Paka, dit wordt ook mijn aller eerste keer leiding bij de JWG. Zelf ben ik wel al 3 jaar leiding bij een scouting in Limburg. Dit jaar ben ik 4 jaar bij de jwg. Op dit moment studeer ik aan mijn 2e jaar van mijn opleiding Onderwijsassistent. Ik werk bij een rozenkwekerij als leidinggevende. Ik heb ontzettend veel zin in PaKa en hoop jullie dan allemaal te zien, tot dan!