Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

leiden:meersterrenkunde [23-04-2018 10:14]
prperdijk [5 april 2017 - De Kosmische Ladder]
leiden:meersterrenkunde [08-04-2019 18:16] (huidige)
prperdijk [3 mei 2018 - Extra workshop over de Kosmische Ladder]
Regel 7: Regel 7:
   * [[http://werkgroepleidsesterrewacht.nl/|De Werkgroep Leidse Sterrewacht]]   * [[http://werkgroepleidsesterrewacht.nl/|De Werkgroep Leidse Sterrewacht]]
 Hoewel deze verenigingen op volwassenen zijn gericht kan het toch dat ze bijeenkomsten organiseren die jij leuk vind.  Hoewel deze verenigingen op volwassenen zijn gericht kan het toch dat ze bijeenkomsten organiseren die jij leuk vind. 
 +
 +===== Daedalus: workshop 4 april en algemene avond 15 mei 2019 =====
 +
 +Op 4 april a.s. is de workshop 'Subatomaire fysica' door Max Duijsens.
 +Ter introductie: “Over de ontdekkingen van elementaire deeltjes die hebben geleid tot het Standaard Model. Er wordt ook uitgelegd wat quarks, leptonen, hadronen en de vier wisselwerkingen zijn. Ook is er aandacht voor de ontdekking van het muon met een link naar de speciale relativiteitstheorie. Kosmische straling komt dus aan bod en wellicht ook een link naar de bronnen van kosmische straling.”
 +
 + En op 15 mei houden we een algemene avond voor overleg over de activiteiten van afgelopen seizoen en plannen voor volgend seizoen. Korte impressies van de workshops, studiegroep en cursussen van afgelopen jaar. En  we presenteren en inventariseren ideen voor activiteiten volgend seizoen, zoals cursussen, studiegroepen en excursies..
 + Kom dus hier heen - je eigen input is belangrijk om een interessant programma voor volgend jaar te kunnen opstellen.
 +
 +Beide avonden zijn op de Oude Sterrewacht in Leiden en zijn van 20:00-22:00 uur.
 +  
  
 ===== 3 mei 2018 - Extra workshop over de Kosmische Ladder ===== ===== 3 mei 2018 - Extra workshop over de Kosmische Ladder =====