Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

joka [07-04-2018 17:05]
jonathan Contactgegevens aanpassen
joka [20-05-2018 13:57] (huidige)
casperbarendrecht [JOKA]
Regel 10: Regel 10:
 * [[groepsfotos|Groepsfoto's JOKA 2014-1977]] * [[groepsfotos|Groepsfoto's JOKA 2014-1977]]
 ====JOKA==== ====JOKA====
-{{:joka:jokajoris.gif?110 }}Hoe vaak gebeurt het nou niet dat je 's nachts naar boven kijkt en alleen maar de helderste sterren kunt zien? Helaas zal de gemeente de lantaarns niet uitdoen. En zelfs als dat zou gebeuren zie je opeens wel een heleboel sterren, maar die mooie nevels die je op al die foto´s ziet zijn onbereikbaar zonder telescoop. Het Jongerenkamp is dé oplossing! Samen met zo'n 30 andere jonge sterrenkundigen ga je namelijk naar Ootmarsum toe. Het is daar fantastisch donker, want je zit er ver van de grote steden.+{{ :jokalogo.jpg?130}}Hoe vaak gebeurt het nou niet dat je 's nachts naar boven kijkt en alleen maar de helderste sterren kunt zien? Helaas zal de gemeente de lantaarns niet uitdoen. En zelfs als dat zou gebeuren zie je opeens wel een heleboel sterren, maar die mooie nevels die je op al die foto´s ziet zijn onbereikbaar zonder telescoop. Het Jongerenkamp is dé oplossing! Samen met zo'n 30 andere jonge sterrenkundigen ga je namelijk naar Ootmarsum toe. Het is daar fantastisch donker, want je zit er ver van de grote steden.
  
-{{ :joka:img_2223.sized.jpg?200|}}Op kamp wordt er als het helder dreigt te worden meteen een warme trui aangetrokken en ga je samen met de begeleiders sterrenbeelden opzoeken die je 's middags hebt leren kennen, of je kijkt door een telescoop naar een vaag neveltje of een mooie planeet. Dat betekent dus lekker lang opblijven! Ook overdag wordt er aan sterrenkunde gedaan. Natuurlijk worden er praatjes gehouden (op makkelijk én moeilijker niveau!), maar ook zal er wat geknutseld e.d. worden. +{{:watterraket.jpg?200 }}Op kamp wordt er als het helder dreigt te worden meteen een warme trui aangetrokken en ga je samen met de begeleiders sterrenbeelden opzoeken die je 's middags hebt leren kennen, of je kijkt door een telescoop naar een vaag neveltje of een mooie planeet. Dat betekent dus lekker lang opblijven! Ook overdag wordt er aan sterrenkunde gedaan. Natuurlijk worden er praatjes gehouden (op makkelijk én moeilijker niveau!), maar ook zal er wat geknutseld e.d. worden. 
  
-{{:saturn_system1_1_.jpg?150 |}}Natuurlijk doen we overdag ook allerlei andere dingen. Als het goed weer is worden er allerlei bekende en nieuw uitgevonden sporten en spelletjes gedaan en er staat weer een speurtocht op het programma. En mocht het weer per ongeluk tegenzitten, dan wordt er binnen een hoop lol gemaakt! Je hebt dus sowieso een week lang een heleboel plezier!+Natuurlijk doen we overdag ook allerlei andere dingen. Als het goed weer is worden er allerlei bekende en nieuw uitgevonden sporten en spelletjes gedaan en er staat weer een speurtocht op het programma. En mocht het weer per ongeluk tegenzitten, dan wordt er binnen een hoop lol gemaakt! Je hebt dus sowieso een week lang een heleboel plezier!
  
 Het natuurlijk heel moeilijk om te zeggen hoe het op kamp is. Foto's zeggen meer dan woorden. Als je deze link volgt krijg je een [[joka:impressie|foto impressie van het JOKA.]] Je kan ook de [[kampverslagen|kampverslagen lezen.]] Het natuurlijk heel moeilijk om te zeggen hoe het op kamp is. Foto's zeggen meer dan woorden. Als je deze link volgt krijg je een [[joka:impressie|foto impressie van het JOKA.]] Je kan ook de [[kampverslagen|kampverslagen lezen.]]
Regel 23: Regel 23:
   * 2e Jongerenkamp: zo 29 juli t/m za 4 augustus 2018   * 2e Jongerenkamp: zo 29 juli t/m za 4 augustus 2018
  
-Het jongerenkamp is bedoeld voor iedereen van 8 tot en met 13 jaar. Het kamp kost 189 euro, maar 170 euro als je al JWG lid bent. Je kan altijd bellen of mailen als je meer informatie wil. Mail ons op jwg-joka@sterrenkunde.nl of bel de leiding via Wessel de Kooker op 06 108 058 86.+{{ :telescoopjeskijken.jpg?300}}Het jongerenkamp is bedoeld voor iedereen van 8 tot en met 13 jaar. Het kamp kost 189 euro, maar 170 euro als je al JWG lid bent. Je kan altijd bellen of mailen als je meer informatie wil. Mail ons op [[jwg-joka@sterrenkunde.nl]] of bel de leiding via Wessel de Kooker op 06 108 058 86.
  
 __Het inschrijfformulier kan je vinden via de volgende link: [[http://www.sterrenkunde.nl/jwg/joka/aanmelding|klik hier]].__\\ __Het inschrijfformulier kan je vinden via de volgende link: [[http://www.sterrenkunde.nl/jwg/joka/aanmelding|klik hier]].__\\
Regel 37: Regel 37:
  
  
-{{:joka:leiding2015.jpg?600|}}+{{:leidingfoto-joka.jpg?600|}}
 {{:joka:boerderijsnachts.jpg?600|}} {{:joka:boerderijsnachts.jpg?600|}}