Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

joka:informatie [03-06-2018 14:58]
jonathan [Algemene voorwaarden voor deelname aan het kamp]
joka:informatie [09-05-2019 19:19] (huidige)
jonathan [Informatie voor ouders] Contact
Regel 7: Regel 7:
  
 === Kampprijs === === Kampprijs ===
-De kampprijs is onder voorbehoud €170 voor leden van de JWG, en €189 voor niet-leden. In het laatste geval word je tot wederopzegging lid van de JWG (omdat je lid moet zijn om op kamp mee te gaan). Let ook op de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.+De kampprijs is onder voorbehoud €190 voor leden van de JWG, en €209 voor niet-leden. In het laatste geval word je tot wederopzegging lid van de JWG (omdat je lid moet zijn om op kamp mee te gaan). Let ook op de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.
  
 ===Locatie=== ===Locatie===
Regel 23: Regel 23:
 ===(Contact)informatie voor tijdens kamp=== ===(Contact)informatie voor tijdens kamp===
 Enkele weken voor het kamp krijgt u een uitgebreide informatie thuisgestuurd met daarin alle praktische informatie die u nodig voor tijdens het kamp met o.a. een paklijst.\\ Enkele weken voor het kamp krijgt u een uitgebreide informatie thuisgestuurd met daarin alle praktische informatie die u nodig voor tijdens het kamp met o.a. een paklijst.\\
-In deze brief vind u ook contactgegevens in geval van nood. De contactpersoon is\\ Wessel de Kooker, 06 108 058 86.+In deze brief vind u ook contactgegevens in geval van nood. De contactpersoon is\\ Mariska Weusten. Zij is bereikbaar via het mailadres op de [[https://www.sterrenkunde.nl/jwg/contact|contactpagina]]. Er wordt vlak voor kamp ook een telefoonnummer gecommuniceerd.
  
 ===Sterrenkunde=== ===Sterrenkunde===