Aanmeldingsformulier voor het JWG Jongerenkamp 2021

Met dit online formulier kun je je aanmelden voor kamp. Lees het goed, vul het in, onderteken digitaal en verstuur het.

Er zijn twee kampen in 2022:

  • Kamp 1: zo 24 juli t/m za 30 juli 2021 in Ootmarsum (Overijssel)
  • Kamp 2: zo 31 juli t/m za 6 augustus 2021 in Ootmarsum (Overijssel)

U vind de kampprijs en andere relevante informatie over het kamp, net als de algemene voorwaarden, op de informatiepagina voor ouders.

Het jongerenkamp is bedoeld voor iedereen van 8 tot 13 jaar.

Kamp
Gegevens
Adres

De kampleiding zal na kamp eenmalig de groepsfoto samen met een aanmeldingsformulier voor het volgende jaar opsturen naar je woonadres. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, dan vragen we je dat bij je aanmelding kenbaar te maken.

Tweede Adres

Tijdens het kamp moet er iemand bereikbaar zijn voor de leiding. Indien wij in noodgevallen niemand kunnen bereiken op het eerste adres, zullen wij het tweede adres proberen.

Verzekering
Aandachtspunten
JWG Lid

Niet leden worden bij aanmelding automatisch lid en betalen daarvoor eenmalig €19. Dit zit dan inbegrepen in de kampprijs. Indien het lidmaatschap niet opgezegd wordt, betaalt u jaarlijks contributie. Dit gaat in vanaf het volgende kalenderjaar.

Rekeninghouder

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

Gezinslid

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

Gezinsleden van andere JWG-leden betalen minder contributie.

Nieuwsbrief

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

Overig

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

SEPA-Machtiging

Vul het volgende formulier in om de contributie vanaf 2019 automatisch te laten incasseren. Het lidmaatschapsgeld bedraagt €29 en wordt aan het begin van elk kalenderjaar geïncasseerd. Ook als je al lid bent maar nu nog handmatig elk jaar het geld overmaakt, vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je liever toch handmatig elk jaar het lidmaatschapsgeld willen overmaken, dan kun je dit formulier leeg laten. **NB** Dit gaat dus niet over de betaling voor het kamp, maar over de contributie voor het lidmaatschap.

De incasso zal geïnd worden onder vermelding van ons incassant-ID NL38 ZZZ 4041 0847 0000. U kunt de incasso binnen 8 weken terugboeken. Dit houdt geen opzegging van het lidmaatschap in.

Verstuur

Door 'akkoord' te typen en het formulier te versturen, is de aanmelding definitief.

Na aanmelding krijgt u informatie over betaling.

De aanmelding is definitief als je dit formulier ingevuld en hebt ingestuurd en daarvan een bevestiging hebt ontvangen. Enkele weken voor de start van het kamp ontvangt u een brief met daarin de laatste informatie.

Let op dat uw aanmelding valt onder de algemene voorwaarden voor deelname aan het kamp, en ons privacybeleid.