Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

hoofdbestuur [11-06-2018 22:45]
thijsdes [Afdelingscoördinator: Thijs Desain]
hoofdbestuur [11-06-2018 22:45] (huidige)
thijsdes [Afdelingscoördinator: Thijs Desain]
Regel 45: Regel 45:
 Afdelingscoördinator worden leek me een gewldige volgende stap: nu kan ik zorgen dat alle huidige afdelingen geweldig blijven en almaar beter worden, en hopelijk ook zorgen dat er meer afdelingen bijkomen. Afdelingscoördinator worden leek me een gewldige volgende stap: nu kan ik zorgen dat alle huidige afdelingen geweldig blijven en almaar beter worden, en hopelijk ook zorgen dat er meer afdelingen bijkomen.
 Hiernaast ben ik ook actief bij de leiding van het Jongerenkamp en speel ik, net als Fedor, quidditch (zwerkbal). Zowel bij mijn eigen team als binnen Quidditch Nederland ben ik ook als vrijwilliger actief, en ik help ook bij veel (inter-)nationale evenementen. Hiernaast ben ik ook actief bij de leiding van het Jongerenkamp en speel ik, net als Fedor, quidditch (zwerkbal). Zowel bij mijn eigen team als binnen Quidditch Nederland ben ik ook als vrijwilliger actief, en ik help ook bij veel (inter-)nationale evenementen.
 +(Foto gemaakt door Skyler Smolders)
  
 Heb je vragen over of voor de afdelingen? Wil je graat een nieuwe afdeling opzetten en wil je daar begeleiding bij? Wil je graag een kleinschalige activiteit organiseren en wil je daar advies bij? Mail dan vooral naar [[afdelingen@sterrenkunde.nl]]! Heb je vragen over of voor de afdelingen? Wil je graat een nieuwe afdeling opzetten en wil je daar begeleiding bij? Wil je graag een kleinschalige activiteit organiseren en wil je daar advies bij? Mail dan vooral naar [[afdelingen@sterrenkunde.nl]]!