Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

hoofdbestuur [17-05-2018 08:55]
fedorvdm [Voorzitter: Fedor van den Meiracker]
hoofdbestuur [11-06-2018 22:45] (huidige)
thijsdes [Afdelingscoördinator: Thijs Desain]
Regel 39: Regel 39:
 Als je mij wilt bereiken kun je me altijd mailen via [[penningmeester@sterrenkunde.nl]] Als je mij wilt bereiken kun je me altijd mailen via [[penningmeester@sterrenkunde.nl]]
 ! !
 +
 +===== Afdelingscoördinator: Thijs Desain =====
 +{{thijs.jpg?295 | Foto door Skyler Smolders}}Sinds 2018 ben ik actief bij het hoofdbestuur als afdelingscoördinator. Afdelingen zijn een groot thema binnen mijn leven als JWG-er: sinds 2005 heb ik nauwelijks een maandelijkse bijeenkomst gemist. Na jaren van deelnemerschap bij de afdeling Utrecht ben ik in 2011 doorgestroomd naar de organisatie. Toen ik in 2014 naar Amsterdam verhuisde was er daar geen actieve afdeling meer. Dat heb ik gauw opgelost, met de hulp van een stel andere geweldige JWG-ers.
 +
 +Afdelingscoördinator worden leek me een gewldige volgende stap: nu kan ik zorgen dat alle huidige afdelingen geweldig blijven en almaar beter worden, en hopelijk ook zorgen dat er meer afdelingen bijkomen.
 +Hiernaast ben ik ook actief bij de leiding van het Jongerenkamp en speel ik, net als Fedor, quidditch (zwerkbal). Zowel bij mijn eigen team als binnen Quidditch Nederland ben ik ook als vrijwilliger actief, en ik help ook bij veel (inter-)nationale evenementen.
 +(Foto gemaakt door Skyler Smolders)
 +
 +Heb je vragen over of voor de afdelingen? Wil je graat een nieuwe afdeling opzetten en wil je daar begeleiding bij? Wil je graag een kleinschalige activiteit organiseren en wil je daar advies bij? Mail dan vooral naar [[afdelingen@sterrenkunde.nl]]!
  
 ===== Hoofdredacteur: Martijn Wilhelm ===== ===== Hoofdredacteur: Martijn Wilhelm =====