Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

hoofdbestuur [09-07-2020 19:53]
jonathan Ilva != Casper
hoofdbestuur [20-09-2020 15:42] (huidige)
tunde [Hoofdredacteur: Tünde Meijer]
Regel 10: Regel 10:
  
 ===== Voorzitter: Io van den Meiracker ===== ===== Voorzitter: Io van den Meiracker =====
-{{:io.png?200 |}}Ik ben sinds 2011 lid van de JWG. Ik ben lid geworden omdat ik met een jongerenkamp meegingDat +{{:io.png?200 |}}Als voorzitter ben ik met de hulp van het HB verantwoordelijk voor het goed functioneren van de JWG. Dit betekent in de praktijk dat ik problemen bij  een afdeling,  kamp of het uitbrengen van het universum probeer op te lossen of hun  in contact brengen met iemand die het op kan lossen Veder kan ik helpen als mensen nieuwe activiteiten op willen zetenDaarnaast zet ik samen met het HB de lijnen uit voor de JWG in de toekomst en  hou ik contact met organisaties buiten de JWGTot slot zit ik natuurlijk de HB vergaderingen voor en zit  ik mijn mede-Hb-er’s achter de broek om hun taken te doen. Als person ben ik al sins 2011 lid en ben tot 2017 elke jaar naar een JoKa of OK geset en nog een aantal keer naar WiKa. Buiten mijn voorzitter schap ben ik ook lieding op WiKa en OK en afdeling uitrecht en heb in de redacsie van het universum gewerkt. Ik heb wis-, natuur- en sterrenkunde aan de universiteit van Utrecht. En naast mijn JWG vrijwilgers werk spel ik ook graag een bordt spel of Zwerkbal, dit is een sport waar handbal, rugby en trefbal gecombineerd worden.
-beviel goed en ik ben daarna naar alle zomerkampen geweest en ook enkele winterkampenSinds +
-2016 help ik mee met het kader. Ik ben nu actief bij het Universum, de afdeling Utrecht, WiKa en OK. Daarnaast +
-heb ik het kamp naar Amerika helpen organiseren en het afgelopen kaderweekendSinds de ALV van +
-2018 ben ik voorzitter van de JWG. Als voorzitter is het mijn taak om te zorgen dat de dingen die +
-belangrijk zijn voor de JWG besproken en uitgevoerd worden en natuurlijk om onze lange, gezellige +
-vergaderingen te leiden. Ik studeer wis-, natuur- en sterrenkunde aan de universiteit van Utrecht en +
-woon in ZeistNaast mijn activiteiten bij de JWG en mijn studie doe ik aan zwerkbal, dit is een sport +
-waar handbal, rugby en trefbal gecombineerd worden.+
 // //
 // //
Regel 26: Regel 18:
  
 ===== Secretaris: Ilva Noa Stellingwerf ===== ===== Secretaris: Ilva Noa Stellingwerf =====
 +{{:ilva_noa.jpg?300 |}}
 Al meer dan de helft van mijn leven ben ik lid van de JWG en sinds de ALV in 2019 zit ik ook in het hoofdbestuur. Eerst als algemeen bestuurslid, nu dus als secretaris. Dat betekent dat ik me nu vooral bezig houdt met de communicatie binnen de JWG en van de JWG naar externe partijen. Al meer dan de helft van mijn leven ben ik lid van de JWG en sinds de ALV in 2019 zit ik ook in het hoofdbestuur. Eerst als algemeen bestuurslid, nu dus als secretaris. Dat betekent dat ik me nu vooral bezig houdt met de communicatie binnen de JWG en van de JWG naar externe partijen.
  
Regel 34: Regel 27:
 \\ \\
  
-===== Penningmeester: Cyrano Chatziantoniou ===== +===== Penningmeester: Vladimir van Dongen ===== 
-{{:cyrano.jpg?200 |}}Ik zit nog maar redelijk kort in de JWG, sinds 2012 om precies te zijn. In 2014 werd ik gevraagd om secretaris te worden in het hoofdbestuur, en vanaf 2016 ben ik de penningmeester. Samen met de voorzitter en secretaris vorm ik het dagelijks bestuur van de JWG. Mijn taak is om het geld van de JWG in de gaten te houden en de financiële administratie op orde te brengen en houdenIk word hierbij geholpen door Lucas, officieel een algemeen bestuurslid, maar eigenlijk een kei-harde financiën-dude. +{{:vladimir.jpg?314 |}}Ik zit al sinds 2008 bij de JWG en ben sinds 2020 de penningmeester van de JWG. Dit betekent dat ik ervoor moet zorgen dat alle geld van de JWG naar en uit de juiste potjes gaatHierbij ben ik dus ook medeverantwoordelijk voor de contributie en de betalingen van de kampenmaar ook doe ik alle boekhouding zodat de vereniging tijdens de ALV weet dat we alles netjes volgens de regels doen. Naast mijn taken bij de JWG doe ik ook de studie aeronautical engineering in Delft.   
-Ik ben ook leiding bij het paaskamp en jongerenkampen ik organiseer AmeriKa - het buitenlandkamp van 2017. +Als je mij wilt bereiken kun je me altijd mailen via  
-Als je mij wilt bereiken kun je me altijd mailen via [[penningmeester@sterrenkunde.nl]] +penningmeester@sterrenkunde.nl !
-+
- +
-===== Penningmeester in opleiding: Vladimir van Dongen ===== +
-{{:vladimir.jpg?314 |}}Ik zit al sinds 2008 bij de JWG en zit sinds 2019 bij het hoofdbestuur als penningmeester in opleiding. Mijn taak is om alle taken van de penningmeester te leren en in 2020 het volledig over te nemen. In de tussentijd help ik Cyrano, de huidige penningmeester, met de boekhoudingen en help ik het bestuur met algemene opdrachten. Naast mijn taken bij de JWG doe ik ook de studie aeronautical engineering in Delft.   +
-Als je mij wilt bereiken kun je me altijd mailen via penningmeester@sterrenkunde.nl !+
 \\ \\
 \\ \\
Regel 59: Regel 47:
 Heb je vragen over of voor de afdelingen? Wil je graat een nieuwe afdeling opzetten en wil je daar begeleiding bij? Wil je graag een kleinschalige activiteit organiseren en wil je daar advies bij? Mail dan vooral naar [[afdelingen@sterrenkunde.nl]]! Heb je vragen over of voor de afdelingen? Wil je graat een nieuwe afdeling opzetten en wil je daar begeleiding bij? Wil je graag een kleinschalige activiteit organiseren en wil je daar advies bij? Mail dan vooral naar [[afdelingen@sterrenkunde.nl]]!
  
-===== Hoofdredacteur: Martijn Wilhelm ===== +===== Hoofdredacteur UniversumTünde Meijer ===== 
-{{:portret_martijn.jpg?200 |}} +{{:paka:leiding:tuende_piramide.jpg?200 |}} Als hoofdredacteur is het mijn taak om samen met de andere redactieleden ervoor te zorgen dat vier keer per jaar de Universum, ons verenigingsblad, bij de leden op de mat belandtJaren geleden zeurde ik bij een redactielid dat er spelfouten in de Universum stondenmet daarop als antwoord dat ik ze er zelf uit mocht komen halen als ik dat wilde. Van het een kwam toen het ander, tot ik in 2019 zelf hoofdredacteur werd. 
-Als hoofdredacteur is het mijn taak om samen met de redactie de Universum, ons verenigingsblad, steeds op tijd bij de leden op de deurmat te krijgenEind 2013 kwam ik bij de redactieeerst als redacteur en schrijver van het puzzeluurtjemaar langzaam ben ik meer gaan doen tot ik in 2016 hoofdredacteur werd.+
  
-Ik zit sinds 2006 bij de JWG, en ben jarenlang enthousiast meegegaan op de kampen. Naast mijn werk voor de Universum ben ik ook leiding op Paaskamp. Ik hoop nog lang dingen te kunnen blijven doen voor de JWG!+In 2012 ging ik voor het eerst met de JWG op PaasKamp, en dat pakte goed uit: inmiddels studeer ik sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. Naast mijn werk bij de Universum ben ik leiding op PaasKamp en JongerenKamp, en laat ik regelmatig mijn neus zien bij de afdelingen in Leiden en Utrecht.
  
-Sterrenkunde is al lang een fascinatie voor mij geweest, en naast de JWG ben ik ook bezig met een Master sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. +Heb je een leuk idee voor de Universum, of wil je ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje naar [[universum@sterrenkunde.nl]]!  
- +\\
-Heb je een leuk idee voor de Universum, of wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje naar [[universum@sterrenkunde.nl]]!\\+
 \\ \\
 \\ \\
- 
 ===== Landelijk Bureaumedewerker: Mart Vreeken ===== ===== Landelijk Bureaumedewerker: Mart Vreeken =====
 {{:whatsapp_image_2018-05-09_at_11.16.03.jpeg?200 |}} Sinds het nieuwe jaar ben ik de landelijk bureaumedewerker van de JWG, en voorheen ook van Stichting Universum. Elke week zit ik op de Sonnenborgh in Utrecht en schrijf ik nieuwe leden in, verstuur ik welkomstpakketen, check ik of er post is en beantwoord ik mailtjes. Hiernaast bereid ik het verzenden van de Universums voor, verstuur ik maandelijks de nieuwsbrief en vergader ik elke week met het hoofdbestuur. Heb je vragen hierover? \\ {{:whatsapp_image_2018-05-09_at_11.16.03.jpeg?200 |}} Sinds het nieuwe jaar ben ik de landelijk bureaumedewerker van de JWG, en voorheen ook van Stichting Universum. Elke week zit ik op de Sonnenborgh in Utrecht en schrijf ik nieuwe leden in, verstuur ik welkomstpakketen, check ik of er post is en beantwoord ik mailtjes. Hiernaast bereid ik het verzenden van de Universums voor, verstuur ik maandelijks de nieuwsbrief en vergader ik elke week met het hoofdbestuur. Heb je vragen hierover? \\
Regel 77: Regel 62:
 \\ \\
 \\ \\
 +
 +===== Oude rot: Cyrano Chatziantoniou =====
 +{{:cyrano.jpg?200 |}}Ik ben in 2012 bij de JWG beland. In 2014 werd ik gevraagd om secretaris te worden in het hoofdbestuur, en van 2016 tot 2020 ben ik de penningmeester geweest. Inmiddels zit ik vooral nog in het bestuur om te vertellen hoe we dingen vroeger deden en te klagen dat alles toen beter was. Verder houd ik me bezig met de kampgroep, het KNVWS, de waarneemcommissie, het materiaalbeheer en ben ik aan het zorgen dat Vladimir snapt wat hij als penningmeester moet doen.