Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

groningen [16-04-2019 19:17]
nora [Overzicht Praatjes JWG Groningen]
groningen [17-04-2019 21:30] (huidige)
nora [Aankomende activiteiten]
Regel 30: Regel 30:
 Praktische informatie, zoals de locatie en tijdstip van de bijeenkomst, kan worden bekeken door [[groningen:locatie_praktische_informatie|hier te klikken]] Praktische informatie, zoals de locatie en tijdstip van de bijeenkomst, kan worden bekeken door [[groningen:locatie_praktische_informatie|hier te klikken]]
 ====== Aankomende activiteiten ======== ====== Aankomende activiteiten ========
-  * 18 mei 2019: onderwerp nog niet bekend+  * 18 mei 2019: DOT Cinema - Deze bijeenkomst zal een beetje anders worden dan normaal. Allereerst is de bijeenkomst niet om 19:00 zoals gewoonlijk, maar begint hij om 15:00, 's middags dus. Daarnaast vindt de bijeenkomst niet plaats op de Zernike campus, maar in de DOT Dome Cinema. Dit is een ronde koepel van 20 meter breed waarin planetariumshows kunnen worden gegeven. Tijdens onze bijeenkomst zullen we de dome omtoveren tot een heus ruimteschip voor... **Het grote avontuur van de USS DOT!** 
 +In deze schitterende, interactieve ruimtereis neemt de JWG afdeling Groningen je mee langs sterren en planeten. We stappen in ons ruimteschip - de USS DOT - en verlaten de aarde om van maan naar planeet naar ster te hoppen. Onder leiding van kapitein Jermain en piloten Jesper en Sophie vliegen we door de kosmos, maar het is aan jullie, de bemanning, om te beslissen waar we heen zullen gaan. Ouders mogen ook mee aan boord! 
 + 
 +**Praktische informatie** 
 + 
 +We krijgen een presentatie van een half uur, daarna een kwartier pauze en daarna nog een presentatie van een half uur. Er zal dus helaas geen knutsel zijn deze keer! 
 + 
 +De bijeenkomst is in DOT, en dat betekent dat je een kaartje nodig hebt om binnen te komen. Deze kaartjes kosten €5,- per persoon, maar voor betalende JWG leden is het gratis. Per lid van de JWG mag daarnaast één ouder gratis mee naar binnen. Als je graag van deze kans gebruik wil maken, stuur ons dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór vrijdag 26 april een mailtje, met hoeveel van deze kaartjes je wilt. Vermeld hierbij ook de naam van degene die lid is bij de JWG! Je krijgt dan de week na 26 april je kaartje via e-mail toegestuurd.  
 + 
 +Als je geen lid bent, of extra mensen mee wilt nemen, kun je je kaartjes via de site van DOT bestellen. Dit kan nu nog niet, maar we laten het weten zodra dat wel mogelijk is! 
 + 
 +Voor het adres van DOT en parkeerinformatie kun je terecht op de site van DOT via [[https://www.dotgroningen.nl/|deze link]] 
  
 Mocht het weer gunstig zijn, dan kunnen we in de winter gebruik maken van de telescoop in de Bernoulliborg om sterren te kijken. (In de zomer is dit niet mogelijk aangezien het dan laat donker wordt.) Mocht het weer gunstig zijn, dan kunnen we in de winter gebruik maken van de telescoop in de Bernoulliborg om sterren te kijken. (In de zomer is dit niet mogelijk aangezien het dan laat donker wordt.)