Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

groningen [06-01-2019 13:08]
nora [Aankomende activiteiten]
groningen [22-01-2019 12:05] (huidige)
nora [Aankomende activiteiten]
Regel 31: Regel 31:
 ====== Aankomende activiteiten ======== ====== Aankomende activiteiten ========
   * 19 januari 2019: "Klopt die maan wel?" door prof. dr. Peter Barthel. De maan heeft al sinds er mensen zijn invloed op ons dagelijks leven. Daarnaast zijn we in de vorige eeuw met de maanlandingen veel over haar te weten gekomen, en over hoe de maan de aarde beïnvloedt. Prof. Dr. Peter Barthel zal het in deze lezing hebben over onze vaste satelliet, over reizen naar de maan, verduisteringen, de maan in onze kalender en de maan op sinterklaaspapier - want klopt die maan wel?   * 19 januari 2019: "Klopt die maan wel?" door prof. dr. Peter Barthel. De maan heeft al sinds er mensen zijn invloed op ons dagelijks leven. Daarnaast zijn we in de vorige eeuw met de maanlandingen veel over haar te weten gekomen, en over hoe de maan de aarde beïnvloedt. Prof. Dr. Peter Barthel zal het in deze lezing hebben over onze vaste satelliet, over reizen naar de maan, verduisteringen, de maan in onze kalender en de maan op sinterklaaspapier - want klopt die maan wel?
 +  * 16 maart 2019: onderwerp nog niet bekend
  
 Mocht het weer gunstig zijn, dan kunnen we in de winter gebruik maken van de telescoop in de Bernoulliborg om sterren te kijken. (In de zomer is dit niet mogelijk aangezien het dan laat donker wordt.) Mocht het weer gunstig zijn, dan kunnen we in de winter gebruik maken van de telescoop in de Bernoulliborg om sterren te kijken. (In de zomer is dit niet mogelijk aangezien het dan laat donker wordt.)
Regel 67: Regel 68:
   * 21 Maart 2015: "Toekomst van het universum" door drs . Paul Perdijk   * 21 Maart 2015: "Toekomst van het universum" door drs . Paul Perdijk
   * 30 Mei 2015: "Grondtelescopen en Ruimtetelescopen" door Zeb Németh   * 30 Mei 2015: "Grondtelescopen en Ruimtetelescopen" door Zeb Németh
-  * 26 September 2015: "Neutronenster +  * 26 September 2015: "Neutronensterren" door Nora Migdad
-ren" door Nora Migdad+
   * 21 November 2015: "Kosmologie" door Jesper Tjoa   * 21 November 2015: "Kosmologie" door Jesper Tjoa
  
  
  
-====== Afgelopen bijeenkomsten & nieuws ======+====== Nieuws ======
 Een overzicht van onze eerdere bijeenkomsten is op [[groningen:afgelopenbijeenkomsten|deze pagina]] te vinden. Een overzicht van onze eerdere bijeenkomsten is op [[groningen:afgelopenbijeenkomsten|deze pagina]] te vinden.