Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

groningen [03-08-2018 23:04]
martine.orion [Aankomende activiteiten]
groningen [03-08-2018 23:07] (huidige)
martine.orion [Afgelopen bijeenkomsten & nieuws]
Regel 69: Regel 69:
 Een overzicht van onze eerdere bijeenkomsten is op [[groningen:afgelopenbijeenkomsten|deze pagina]] te vinden. Een overzicht van onze eerdere bijeenkomsten is op [[groningen:afgelopenbijeenkomsten|deze pagina]] te vinden.
  
 +
 +
 +
 +__**Volgende bijeenkomst: 22 september 2018**__
 +
 +In de volgende JWG-bijeenkomst op zaterdag 22 september zullen Nick Oberg, Jermain Wallé en Jesper Tjoa wederom een praatje geven over het universum, maar op een iets andere manier dan normaal: ze zullen het hebben over science-fiction films, series en meer, wat er allemaal klopt en – belangrijker – wat er allemaal aan scheelt. In een uitgebreide lezing zullen de drie studenten het hebben over wetenschappelijke broodje-aap verhalen en uitleggen hoe je kritisch na kunt denken over wat je in de filmwereld allemaal te zien krijgt. Na afloop is er, in plaats van de gebruikelijke knutsel, een afsluitende quiz.
 ====== Contact ====== ====== Contact ======
 Wil je een mailtje ontvangen wanneer de volgende bijeenkomst wordt gehouden of heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: [[secretaris.jwg.groningen@gmail.com]] Wil je een mailtje ontvangen wanneer de volgende bijeenkomst wordt gehouden of heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: [[secretaris.jwg.groningen@gmail.com]]